OLA - opinia (1) Polecam przede wszystkim nieoceniona Panią Iwonę Kakowską. Kompetencja,... OLA Henryka - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Katarzyną Krawczun. Pomogła mi uporać się... Henryka Mariusz Krupa - opinia (1) Ekspresowa sprzedaż mieszkania oraz profesjonalizm i pełne zaangażowanie ze... Mariusz Krupa
N.K. - opinia (1) Miałem przyjemność współpracy z Panem Karolem Schalkowskim przy sprzedaży... N.K. Milan - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Agatą Szopą. Aktywna i skuteczna sprzedaż na... Milan Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z tym Biurem Nieruchomości, szczególnie z Panią... Magdalena Szymon - opinia (1) Przede wszystkim polecam współpracę z panią Agata Szopa! Świetne doradztwo w... Szymon Justyna - opinia (1) Polecam bardzo sprzedaż z Panią Agatą, bezstresowo, konkretnie i szybko. Justyna Marek Trzebiatowski - opinia (1) Muszę przestrzec przed usługami biura Tyszkiewicz Nieruchomości, które... Marek Trzebiatowski Anna i Grzegorz - opinia (1) Najserdeczniejsze podziękowania dla Pani Iwony Kakowskiej- dzięki której w... Anna i Grzegorz Magdalena Czerniej - opinia (1) Tyszkiewicz Nieruchomości w osobie pani Marianny Boczko to doświadczenie,... Magdalena Czerniej Ewelina - opinia (1) Pani Marianna Boczko z Tyszkiewicz Nieruchomości przeprowadziła mnie przez... Ewelina Paweł (Sopot) - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Iwoną przy sprzedaży mieszkania (równocześnie z... Paweł (Sopot) Grażyna - opinia (1) Sprzedaż mieszkania przeprowadzona sprawnie i szybko. Agent pani Agata... Grażyna Monika - opinia (1) Nieoceniona pomoc Pani Marianny Boczko oraz jej profesjonalizm, przekonały... Monika Anna - opinia (1) Wspaniała obługa ze strony Pani pośrednik Uli Łojewskiej. Kompleksowo i... Anna Ewa - opinia (1) Moje marzenie o mieszkaniu w Gdańsku i to blisko morza spełniło się ! Czy... Ewa Krzysztof - opinia (1) Zgłosiłem sie z polecenia oddalem im swoja nieruchomosc na sprzedaż. Pogli mi... Krzysztof Piotr - opinia (1) Obsługa transakcji najmu mieszkania przebiegła profesjonalnie, sprawnie. Pani... Piotr Darek - opinia (1) Sprzedajemy drugą nieruchomość w waszej firmie i jesteśmy zadowoleni z... Darek