Uber Eats-czy warto ?

Witam,czy jest tu ktoś kto jeździł w Uber Eats ? Pytam , bo mój syn chce zacząć tam pracować.Chodzi mi o to czy syn nie wpakuje się na jakąś minę.Bardzo proszę o wypowiedzi.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Uber Eats-czy warto ?

Jeżdżę już 7 tydzień i małe są zarobki ale jak będzie jeździł dużo to może dużo zarobić. Wypłata jest co tydzień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uber Eats-czy warto ?

Jak najbardziej się opłaca, wiadomo że jeżeli chce się pracować, to się zarobi i to całkiem nie mało, bo więcej niż w większości firmach gdzie dają najmniej ;) 'jezeli chcesz zostać dostawcą proszę wpisać kod e5cff5 , na stronie zostandostawca.pl a dostaniesz na start 100zl, gdy wykonasz 25 dostaw w miesiąc, pozdrawiam i jak najbardziej polecam, jeżdżę już 3 miesiąc i zarobki naprawdę są atrakcyjne, między 3000 a nawet do 6,7 tys/msc, zależnie od twojego czasu, sam ustalasz ile zarobisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...