Uladzimir - ocena

Temat dostępny też na forum: DominoHouse.pl
Chciałbym wyrazić szczere podziękowanie Panu Andrzejowi za pomoc w przeprowadzeniu transakcji. Przeprowadzałem się z Krakowa do Gdańska i Pan Andrzej na każdym etapie okazał nieocenioną pomoc i profesjonalizm. Począwszy od oglądania mieszkania, a skończywszy na podpisaniu umowy.

Proces przeprowadzki był dla mnie bardzo stresujący, ponieważ jestem obcokrajowcem i znam język polski jedynie powierzchownie, ale Pan Andrzej był właśnie tą osobą, której mogłem w pełni zaufać. Wynik naszej współpracy przekroczył wszelkie oczekiwania.

Profesjonalizm, etyka, umiejętność budowania relacji międzyludzkich - nigdy wcześniej nie widziałem tak dużego zaangażowania w pracę. Panie Andrzeju, jeśli Pan to czyta, ogromnie dziękuję. Najmniej, co mogę zrobić, to polecić Pana usługi innym.

10 gwiazdek!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Ufff. Bardzo miło.
Baaardzo dziękuję.
Nie wiem co napisać - bardzo dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego w Polsce Gdańsku i Krakowie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wojtek - ocena (4 odpowiedzi)

Nie polecam! Są chciwi i niesłowni, mieliśmy kupić działkę od nich, po 9 miesiącach od podpisania...

Monika - ocena (3 odpowiedzi)

Wszystko super, do momentu odbioru domu. Później już nie istniejesz, zero kontaktu. Od roku...

Anna - ocena (5 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!