Veni, Vidi ...

Przybyłem, zobaczyłem i... parafrazując dalej inaczej, zdecydowanie rozsmakowałem.

Dobra włoska kuchnia, wnętrze delikatne i gustowne, obsługa miła, spontaniczna i może czasami z ... włoska trochę rozkojarzona.
Pizza tradycyjnie włoska ... prima sorte ... jakiej w samej Italii rzadko skosztujesz, lasagne rozpływająca się w ustach popijana doskonałym Lambrusco, nie sposób pominąć espresso i torcik truskawkowy ... fragola ... marzenie łasucha a nader wszystko Właścicielka Restauracji czujesz się bliżej ... Moniki Belucci.
Zwyczajna knajpka bez zbędnego blihtu i bufonady, ze zwyczajnie solidnym tylko włoskim menu.

Tylko odległość z ...Warszawy powstrzymuje mnie by częściej odwiedzać to miejsce, każdorazowo bywając w 3City skosztuję kolejne potrawy...

''Konkretnie'' nie polecam dla fałszywej arystokracji, lumpenproletariatu,''dziurawej kieszeni'' i wiecznych malkontentów ... jakież to typowe dla zawistnego Polaka.
Popieram mentalnie Włochów, zamiast narzekać zdecydowanie wolą jeść, pić i ... kochać się ... poczuć się bliżej Włoch.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Veni, Vidi ...

monica belucci . gdzie? buahhhhhhhhhha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0