Witam Wszystkich!

Przeczytałam przed chwilą wypowiedź Antyspołecznego.Jestem tu poraz pierwszy więc chciałam się przywitać.Dzieńdobry wszystkim!!!Mam nadzieje że spędze tu troche czasu.No to trzymajcie sie wszyscy ciepło.Pozdrawiam was serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam Wszystkich!

Hej Chuda! Ja też jestem tu od niedawna (no i na samym początku strzeliłam gafę, bo nie przywitałam się tak ładnie, jak Ty), ale Ciebie witam serdecznie! Myślę, że będzie Ci tu tak miło, jak mi :-)

Dziekuje Przytulanko za przemile powitanie!bardzo przyjemna atmosferka tu jest i jak narazie czuje sie tu bardzo dobrze.trzymaj sie cieplo i pozdrawiam cie goraco!

Witaj.
To jak to z Toba jest:Chuda czy chudziutka?

no i właśnie o to mi chodziło, czyż nie ładnie jest tak się przywitać z kimś nowym? powiedzeć kilka miłych słów tak na wstępie;)....witam chuda (chydziutka) miło widzieć kolejną osobę w progach tego pięknego forum, hehe....a przytulanko ty się tak nie przejmuj tym moim tekstem o nie witaniu się;)

Pozdrawiam

PS: może Julio coś nam o sobie powiesz?

Witam:)) Mam nadzieję, że wniesiesz coś nowego do naszych rozmów, które bywają nieco zwariowane, ale również poważne i poruszające.
pozdrawiam
alexia

I pamiętaj Chuda, że nie powinno sie tu robic rażących błędów ortograficznych.
ha ha ha ha , cha cha cha cha ...

Lubiem chude... Rude tez sa niezle;-)))

No a co z blondynkami ?
Czy juz wyszly z mody?

Dziekuje za sporo wiadomosci!postaram sie odp na przynajmniej czesc pytan.
co do wyboru:Chuda czy chudziutka to zalerzy jak sie komu podoba.co do mnie to wlasnie staram sie skonczyc szkole i jakos zdac mature a poza tym to jestem calkowicie normalna.co do moich bledow to sorki,tak jakos wychodzi.aha Zigi jestem szczupla, nie chuda.to tylko przezwisko i niestety nie jestem ruda:)))a wiec pozdrawiam wszystkich goraco i przesylam caluski!!!

Buuu....nawet tu mnie tą maturą straszą...ide się uczyć....znaczy się nie do matury, tylko ogólnie by mnie do niej dopuścili....

Pozdrawiam

Cześć Chuda- witam serdecznie :)
M25.

Inne tematy z forum

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...