Przeczytałam przed chwilą wypowiedź Antyspołecznego.Jestem tu poraz pierwszy więc chciałam się przywitać.Dzieńdobry wszystkim!!!Mam nadzieje że spędze tu troche czasu.No to trzymajcie sie wszyscy ciepło.Pozdrawiam was serdecznie!
Hej Chuda! Ja też jestem tu od niedawna (no i na samym początku strzeliłam gafę, bo nie przywitałam się tak ładnie, jak Ty), ale Ciebie witam serdecznie! Myślę, że będzie Ci tu tak miło, jak mi :-)
Dziekuje Przytulanko za przemile powitanie!bardzo przyjemna atmosferka tu jest i jak narazie czuje sie tu bardzo dobrze.trzymaj sie cieplo i pozdrawiam cie goraco!
no i właśnie o to mi chodziło, czyż nie ładnie jest tak się przywitać z kimś nowym? powiedzeć kilka miłych słów tak na wstępie;)....witam chuda (chydziutka) miło widzieć kolejną osobę w progach tego pięknego forum, hehe....a przytulanko ty się tak nie przejmuj tym moim tekstem o nie witaniu się;)
Dziekuje za sporo wiadomosci!postaram sie odp na przynajmniej czesc pytan.
co do wyboru:Chuda czy chudziutka to zalerzy jak sie komu podoba.co do mnie to wlasnie staram sie skonczyc szkole i jakos zdac mature a poza tym to jestem calkowicie normalna.co do moich bledow to sorki,tak jakos wychodzi.aha Zigi jestem szczupla, nie chuda.to tylko przezwisko i niestety nie jestem ruda:)))a wiec pozdrawiam wszystkich goraco i przesylam caluski!!!