mam do sprzedania 29 szt.zaproszenia ktore po wyjeciu wkladki znajdujacej sie w srodku moga pelnic tez funkcje zawiadomien .Cena za szt. 1 zł :)
00
Re: ZAPROSZENIA-sprzedam
Kamiś
(18 lat temu)
wow cudne są:) narazie zaproszeń nie potrzebuje ale tak na przyszłość gdzie kupiłaś? :)
00
mystic
(18 lat temu)
na allegro:)
00
aleksad
(18 lat temu)
Mystic miałam identyczne:)
00
Kamiś
(18 lat temu)
nie no ok ja je od Ciebie kupie :) tak mi się spodobały, że szok!
00
Kamiś
(18 lat temu)
tylko jest mały problem :( wyjeżdżam w piatek na 3 miechy :( naszczęście bede miała dostęp do neta :) więc jeżeli mogłybyśmy się umówić tak, że przesłałabyś mi je poczta, a ja kaske na konto to byłabym bardzo wdzięczna
00
mystic
(18 lat temu)
ja sie w nich zakochalam jak je tylko zobaczylam i juz nie szukalam innych:)
00
Kamiś
(18 lat temu)
oczywiście możemy zrobić tak, że kase prześle pierwsza :) żeby nie było wątpliwości
00
mystic
(18 lat temu)
Kamis a ty nie jestes gdzies z gdanska moglabym ci je podrzucic bo do piatku jestem na urlopie:)
00
Kamiś
(18 lat temu)
jestem z Gdańska dokładnie z Osowy, tylko przed wyjazdem ciągle gdzies latam i załatwiam wsio :( chyba, że np chciałabyś je sprzedać za te 3 miesiące jak wróce? ale to chyba za długo.....
00
Kamiś
(18 lat temu)
?
00
anik21
(18 lat temu)
mistyic ja jestem zaisntersowana ale bede w pazdzierniku...to jak
00
mystic
(18 lat temu)
jak nie sprzedam do pazdziernika to nie ma spawy:)
00
Kamiś
(18 lat temu)
hmm mystic więc jak?
00
Kamiś
(18 lat temu)
rozumiem, że nie chcesz mi ich sprzedać....trudno...
00
mystic
(18 lat temu)
kamis to nie tak czasami mam tylko przez chwile dostep do komputera i nie zawsze mam czas przejrzec odpowiedzi jak cos to odezwij sie na e-mail bo czasami uda mi sie go odebrac w pracy.Przewaznie mam dostep dopiero poznym wieczorem z gory przepraszam jesli poczulas sie urazona:)
00
anik21
(18 lat temu)
mysic jak sprzedasz te zaproszenia wtedy do pazdziernika to napisz na forum ok? to wtedy nie bede czekac:) pozdrawiam:):)