Zajęcia fitness dla kobiet w ciąży - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe Rodzina i dziecko
Przyszłe mamy, czy chodzicie gdzieś na zajęcia fitness dla ciężarnych?? Gdzie nie dzwonie - tam zajęcia odwołane, bo... mało przyszłych mam chodzi regularnie (choć chętnych na początku miliony). Byłam aktywna przed ciążą, podczas też bym chciała. Basen ok, chodzę, Joge w Sopocie też znalazłam, ale zajęć fitness tyle co nic!

Chodzicie gdzieś? możecie doradzić? najchętniej tam, gdzie akceptują karty multisport, Przymorze, Oliwa, Zaspa, ewentualnie Wrzeszcz lub Sopot?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zajęcia fitness dla kobiet w ciąży

ja chodziłam do Madisona, akceptują multisporta i nigdy nie było tak,że zajęcia jakieś zostały odwołane, bo mało chętnych-zawsze było dużo kobitek :-)

Re: zajęcia fitness dla kobiet w ciąży

a ja polecam Bluefit w Brzeźnie. Teraz z tego co widziałam ruszają z zajęciami. Honorują karty typu multisport.

Re: Zajęcia fitness dla kobiet w ciąży - gdzie?

polecam nowe zajecia we wrzeszczu w nowym klubie fitnesstart obok basenu start na wajdeloty :) https://fitnesstart.pl/ no i madisona super zajęcia

Re: Zajęcia fitness dla kobiet w ciąży - gdzie?

dziękuję za odzew! już sprawdzam Wasze propozycje :)

Inne tematy z forum

Atrium Oliva (23 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera zapewni...

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...