dobry kardiolog dziecięcy (4) Witam Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego kardiologa dziecięcego? moniams Chirurg trójmiasto (3) Czy zna ktoś bardzo dobrego chirurga z trójmiasta, najlepiej na nfz? Karol ginekolog (1) porady ,dojazd do zainteresowanej ,dyskrecja robert
psychoterapia Gdynia (1) Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych psychoterapeutów i psychiatrów z... irysek nie zachodzę w ciążę- co dalej??? (3) Mam 35 lat i mimo starań nie zachodzę w ciążę z moim partnerem. Czas leci i... ania35 ile płacicie za azalię i w jakiej aptece kupiłyście? (2) jak wyżej emilia imbir (2) znacie jakieś potrawy, napoje z imbirem ?? Gaanna imbir (1) znacie jakieś potrawy, napoję z imbirem ?? podobno zdrowy na zimę i smaczny... Gaanna nerwicowcy z Gdanska (3) Witam ludzi cierpiacych na nerwice jest duzo , napewno latwiej jest zyc z... edka spirala - pytanie (8) Kobiety, nie mam jeszcze dzieci, ale też nie zanosi się, abym miała je mieć... Sosna może ktoś sprzeda mi yaz lub receptę? (1) nie mogę odnaleść recepty a mój lekarz będzie dostępny dopiero po świętach:( kupię Masz suchą skórę ? (1) Jeśli masz suchą skórę i nie wiesz jak z nią walczyć wypróbuj... qqeczka Masz suchą skórę ? (1) Jeśli masz suchą skórę powinnaś zainteresować się preparatem o nazwie... qqeczka narośl na sutku (2) Witam, wizyte u lekarza mam dopiero za 3 tyg. Jestem w 16 tc i od niedawna... wiktoria GUZEK W PIERSI (2) Witam, dziewczyny gdzie polecacie usunąć guz z piersi?? Na NFZ lub prywatnie... mimi tabletki przewciwbólowe - ciąża (11) cześć jestem w ciąży i moj lekarz polecił mi, ze wrazie bólu mogę brać no-spę... marianka dr Bełdziński z AM (3) Proszę o opinię o panu dr Bełdzińskim z AM jest to neurochirurg. Z z góry... chora niedoczynnosc tarczycy w ciazy (1) Hej Mam takie zapytanie ostatnio wykryto u mnie niedoczynnosc tarczycy , co... natus87 operacja cieśni nadgarstka (2) Czeka mnie operacja cieśni nadgarstka i dlatego kilka pytań: - czy... monia Gdzie kupować (1) http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=133594&c=1&k=100 Kamil