Nareszcie (1) Nareszcie znalazłam profesjonalistę, delikatność i cierpliwość to największe... Bożena Urodził mi sie synus Adaś (1) Jestenm bardzo zadowolony z podejjcia lekarzy do mojego synka i mojej zony... Michał Cudotwórca - dr Śliwiński (1) Dzięki wspaniałemu,troskliwemu,ciepłemu i zawsze miłemu Panu dr Wojciechowi... M
Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN strajk (1) Nie będę opisywać całej sytuacji z okresu strajku... krótko mówiąc dzięki... necka Oddział ginekologiczno-położniczy (1) Chciałabym podziękować wszystkim położnym i lekarzom za pomoc jaka otoczyli... Mage Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz fatalny lekarz (1) ja bylam u tego lekarza kilka razy i wiecej nie mam amiaru. wyposarzenie... Marysia super lekarz!!! (1) prowadzil moje dwie ciąże; obie naprawdę super; odbieral moj drugi porod -... Asia Moj głos na dr Wydre!!! (1) Tylko on daje mi jakas nadzieje...jestem w nieciekawej sytuacji a on stara... Madziq ania - opinia (1) pani doktor przyjmuje obecnie w Rumi tel.kom.603603363 lub 6793098. ania Polecam (1) Świetny lekarz. Sympatyczny, taktowny i cierpliwy. Odpowiada na każde... Karolina :) (1) Sympatycznie i nie jak u dentysty! :)) Dobre podejście do pacjentów -... Alicja Troszke konkretow: (1) Co do telefonów sytuacja wygląda tak: 0-698-770-300; <-rejestracja (nie... M ilośc pacjentów (1) Jeśłi chodzi o to ile swissmed ma teraz pacjentów to z tego cow iem od... magi Miło i przyjemnie (1) Naprawde bałam się dentysty jak diabeł święconej wody i poszłam do... ząbek