Dr Skoczyńska (1) Chodzę do dr Skoczyńskiej od małego i powiem jedno, nie ma lepszego lekarza... ICE Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent Pacjent - opinia (1) Tragedia, nie polecam! Pacjent
POLECAM!!! Wspaniały człowiek i lekarz (1) Jeżeli macie jakikolwiek problem ortopedyczny, to lepiej trafić nie możecie.... ciocia mara Danuta - opinia (1) Sądzę, że aktualny remont przyniesie zmaiany na lepsze jeżeli chodzi o... Danuta Panie w Recepcji-niekompetentne i nieuprzejme (1) Niestety opinię na temat przychodni w Swissmedzie psują Panie w Recepcji. Są... DRL Od stydentki chodzącej na zajęcia w czwartek (1) Koleś na praktykach z samymi dziewczynami bardzo mi się to nie podoba i... Nie zadowolone z tego pomysłu dr. Sokołowski (1) Korzystając z przychodni specjalistycznej onkologicznej jestem zadowolona z... Mariola komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola Na zdrowie (1) Endomed - to miła niespodzianka w palecie tzw. usług medycznych, z którymi... Adam Grzybowski super! (1) Byłam u Pana Doktora ostatnio z dwójką dzieci i mimo że byłam zapisana w... Fonta Szczerze? Nie ma lepszego lekarza od Pana Macka. (1) Panie Macku, reklamowac nie bede, bo po 1- nie trzeba, po 2- i tak ciezko mi... -anessa300- ... (1) ...Sępy to grupa szkoleniowa która naprawia konie po dzieciach z lonży i... TuluŚ. po resekcji (1) Miałam sporą torbiel za którą nikt nie bardzo chciał się zabrać a wszyscy... Agnes NAPRAWDE SUPER SZPITAL!!!!!!!! (1) Szpital jest na naprawde bardzo wysokim poziomie!!!Zaczynajac na... Pati chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. nie polecam (1) Po ostatnich dwóch wizytach w CS postanowiłam zmienić dentystę. Pierwszy... zniesmaczona ;-) Gotti - opinia (1) Kolego, co Ty wypisujesz za farmazony? Myślisz, że ci niezadowoleni, którzy... Gotti ania - opinia (1) Jestem bardzo nie zadowolona z tej przychodni, czekałam ponad miesiąc na... ania