Szkoda (1) tylko, że nie prowadzi ciąż. Leczyłam się u niego 10lat a w najważniejszym... Kalina Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia miła wizyta (1) jeżeli wizyta u dentysty może być miła, to u Pani Beaty taka jest. Leczę... gossha
Dr Królikowska (1) Dr Królikowska prowadziła moją pierwszą ciążę, która była zagrożona. Dziś... Agnieszka Dłutowanie... (1) hehe nie taki diabel straszny jak go maluja. mialem dlutowanie.. 2 razy..... Zadowolony pacjent Emilia - opinia (1) Zdecydowanie odradzam!!! Nie pomógł mojej Mamie to pewnie nie pomoże i... Emilia Nareszcie (1) Nareszcie znalazłam profesjonalistę, delikatność i cierpliwość to największe... Bożena Urodził mi sie synus Adaś (1) Jestenm bardzo zadowolony z podejjcia lekarzy do mojego synka i mojej zony... Michał Cudotwórca - dr Śliwiński (1) Dzięki wspaniałemu,troskliwemu,ciepłemu i zawsze miłemu Panu dr Wojciechowi... M Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN strajk (1) Nie będę opisywać całej sytuacji z okresu strajku... krótko mówiąc dzięki... necka Oddział ginekologiczno-położniczy (1) Chciałabym podziękować wszystkim położnym i lekarzom za pomoc jaka otoczyli... Mage Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz fatalny lekarz (1) ja bylam u tego lekarza kilka razy i wiecej nie mam amiaru. wyposarzenie... Marysia super lekarz!!! (1) prowadzil moje dwie ciąże; obie naprawdę super; odbieral moj drugi porod -... Asia Moj głos na dr Wydre!!! (1) Tylko on daje mi jakas nadzieje...jestem w nieciekawej sytuacji a on stara... Madziq