Zgubiony pierścionek Gdynia Mały Kack, Karwiny, Dąbrowa

Temat dostępny też na forum: Karwiny
Drodzy ludzie,
Wiem, że to szansa 1 na milion, ale ja tam wierzę w siłę i zasięg social media, więc i tak zapytam.

Narzeczona zgubiła dzisiaj (12.02.2015) pierścionek zaręczynowy w drodze do Gdynia Tesco na Dąbrowie, idąc i jadąc z ul. Strzelców/Buraczanej. Jeśli jakaś dobra osoba znalazła go i chciałaby zwrócić ;), to byłbym ogromnie wdzięczny.

Nagroda oczywiście czeka, w walucie odpowiadającej znalazcy. Choćby i kolumbijskie pesos. Zwracałem już w życiu telefony, pendrive'y, aparaty i torebki. To może uda się w drugą stronę? :)

Będę wdzięczny za info i podzielenie się informacją dalej!

Pozdrawiam,
Michał Leszczyński
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zgubiony pierścionek Gdynia Mały Kack, Karwiny, Dąbrowa

Nie znalazłam niestety ...ale pociesze Was ze moja znajoma zgubila w morzu caly komplet obraczka plus zaręczynowy ;(. Taka zabawa byla szalona w morzu ze uciekly z palca. Bardzo bardzo plakala ...ale świeży mąż tak pocieszyl ze niemal równo 9m-cy po urodziła im sie coreczka ;).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...