co na prezent weselny?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Wiadomo pieniążki w koperte, a co do tego? Wiem,że dziewczyny kiedyś pokazywały jakieś prezenty wykonanie przez nie same, ale nie mogę odnaleźć wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co na prezent weselny?

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html

w realcji Cissus

A dlaczego wiadomo, że pieniążki w kopertę? Ja ostatnio znajomym kupowałem ekspress ciśnieniowy za jakieś 250 PLN i są zadowoleni. Po co od razu dawać kasę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

u nas dla znajomkow "na dorobku" w naszym wieku byla lista chyba 10 rzeczy od 100 do 500zł, kazdy widial, co zarezerwowala reszta, wiec nic nie powtorzylo

Niektórzy np. my mieszkają ze sobą wcześniej po kilka lat i chyba wszystko już mają, włącznie z ekspresem ciśnieniowym, pościelami, wszelkim sprzętem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

my tez , ale dostalismy np grill elektryczny - rewelka- mamy gniazdko na balkonie, wiec grill 2-3 razy w miesiącu, sokowirówka tez sie przydaje, parowar. Ekspres, roboty, blendery mamy, bo to sie zbiera, ale np patelnie ingenio tefala w sumie sa od jakiegos czasu - a sa swietne - bez raczki - mozna piec w piekarniku, smazyc, do lodowki sie miesci. kwestia wyboru, co, komu potrzeba

No właśnie :) My mamy te patelnie także, też polecam :D
Najlepiej jeśli takie prezenty są od osób, które nas dobrze znają i wiedzą czego jeszcze nie mamy:)

Inne tematy z forum

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

Jaki zegarek dla żony na prezent (65 odpowiedzi)

cześc. Czy możecie mi doradzić jaki zegarek kupić dla żony w prezencie na urodziny? Wspominała...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...