dzikie wino

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam prosze o pomoc w sprawie zdjęc z Restauracji Dzikie wino w Redzie . Na ich stronce niema zdjęc a bardzo zależy mi wystroju sali podczas wesela szukam i nic . Więc bardzo byłabym wdzięczna za pomoc może miał ktoś tam wesele albo był jako gość :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dzikie wino

Hejka :)
Byłam tam wczoraj. Oglądałam dwie sale. Kryształową i Regionalną i powiem Ci jedno. - Wczesniej bylismy ogladac inne miejsce, ale jak zobaczylismy sale w dzikim winie to nas zatkalo !!! Oby dwie sale sa przeeeeeecudowne !!! Od razu się zdecydowaliśmy! Mało tego - zrezygnowaliśmy z wczesniejszego już zaklepanego miejsca!
Sale są tak piękne, że nie wymagają nawet strojenia!
Polecam podejsc w którąś dobote okolo 13-14 jak juz bedzie wszytsko na stołach, to zobaczysz efekt!
Naprawde - pod względem wystroju - BOMBA!!!

ja miałam tam wesele 30 lipca i tak jak pisze koleżanka powyżej, sale są tak piękne same w sobie, że strojenie ich wyglądałoby kiczowato. my mieliśmy imprezę na górnej sali i dostaliśmy od restauracji wystrój w żywe, które pięknie stały w kielichach na stołach :) wszyscy byli zachwyceni miejscem :)

suszka :) to ładny prezent Wam zrobili :)
A ile mialas osob na sali Regionalnej ?
Bo przyznam szczerze, że jutro idziemy ją rezerwowac, ale mam watpliwosci czy nie jest aby za duza na 60 osób :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tu sa fotki http://forum.trojmiasto.pl/dzikie-wino-liczba-osob-t230708,1,130.html

kielichy:
http://forum.trojmiasto.pl/Dzikie-Wino-kolorystyka-t204143,1,130.html

http://forum.trojmiasto.pl/Dzikie-wino-opinia-t168657,1,130.html

http://forum.trojmiasto.pl/makijaz-w-ofercie-restauracji-Dzikie-wino-t193560,1,130.html

http://forum.trojmiasto.pl/Dzikie-wino-opinia-t168657,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Dzikie-wino-i-Nordowi-Mol-znacie-te-restauracje-t157384,1,130.html

a na maila juz Ci odpisuje

Wielkie dzięki Aga M.
mam nadzieje że niebędziemy żałować

Witam dziewczyny dzięki za opinie no właśnie moi rodzice byli oglądać sale i akurat było na wesele przystrojone i mamy zaklepaną sale kryształową więc już mamy nasze miejsce na tańce mieliśmy zarezerwowany termin w Villi Palladium w oliwie ale zrezygnowaliśmy i ciesze się bo zaoszczędze 50 zł na osobie za jedonko a to bardzo dużo niema co szaleć bo i tak komuś zawsze niebędzie coś pasowało .
Olimpia20111 zawsze będziecie mieli więcej miejsca do tańczenia:)

Hejka :) bierzecie ślub 21 kwietnia my 4 sierpnia mam nadzieje że pochwalisz się zdjęciami:) życze powodzenia

kryształowa wystarczy. widzielismy krzesła ustawionena 78 osób, mysle wiec, ze na gornej sali 60 osób sie pogubi, chociaz slyszałam, że akustyka jest tam swietna. nasze 51osob razem z nami i obsługa techniczna to bylo super, czesc osob siedziala na zewnatrz, rozmawaili lub palili , a nadal mieli kontakt z sala.

To przyklepane !!! Sala w Dzikim Winie wczoraj została zarezerwowana :)
I zdecydowaliśmy się na salę górną - regionalną. Rozmawialiśmy z orkiestrą, która akurat porzygotowywała się tam do grania i poradzili nam, ze na 60 osob bedzie ok.
Zaryzykowalismy:)
Krysztalowa sala tez jest piekna ale jakos troche za "sztywno" - za elegancko ;) Woleliśmy bardziej swojskie klimaty :)

Tigres - ja biorę ślub 23 czerwca :) Mała zmiana później była :)
Ale i tak się pochwale :)

haha:) Gratulacje ;) My też zdecydowaliśmy się na Dzikie Wino i Salę Regionalną. Wesele dopiero 18 sierpnia, ale robimy na ok. 70 osób. Sala nie będzie za duża, a Pani Elżbieta poradziła nam, że stoły zawsze można przesunąć bliżej. Jeszcze raz gratuluje wyboru ;)

Witajcie kobietki tak jak was czytam to zaczynam naprawde sie cieszyć że zmieniliśmy lokal .
Pozdrawiam:)

mysle, ze dobry wybrór. myslelismy od regionalnej, ale stwierdzilismy, ze 50 osob sie zgubi , bo ta sala jest na 180 osób.gdyby bylo wiecej gosci+stól wiejski to warto, a tak toryt, zaproszenia i ozdoby zostały dostosowane do koloru sali

my mieliśmy na regionalnej, 0k 95 osób chyba ostatecznie, wraz znami i obsługą, ale musiałabym jeszcze spojrzeć na listę. w ostatniej chwili 5 osób z tego odmówiło, a było już zaplacone :/ Ale sala przepiękna, wystrój ekstra, wszystko grało tak jak powinno, lącznie z jedzonkiem i osługą. serdecznie polecam!

Ja również bede miała wesele w Dzikim Winie. Najpiękniejsze sale jakie oglądałam, wybór padł na sale kryształową :)

i super:)

Witam kobietki wiecie moze już jakie kwiatki będziecie mieć jakie kolorki bo ja niemam pojęcia gdyz moja pierwsza sala był w zupełnie innych kolorach i chciałam kolory jany folecik blady róż i kremowy biały a teraz niemam pojęcia co by pasowało szukam inspiracji i nic mi nieprzychodzi .
jakieś propozycje:) pozdrawiam

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (74 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...