forum jako odskocznia?

Jak traktujecie Wasze buszowanie na forum,Wasze wpisy,Wasze forumowe znajomosci?
Jako rozrywke,jako cos co Wam umila dzien w pracy czy jako skladnice roznych ciekawych typow z ktorymi mozna nawiazac kontakt.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: forum jako odskocznia?

Osobiście jest to dla mnie jak spowiedź. Sama moge powiedzieć o tym co mnie trapi, ale również staram się pomóc...nie jest to dla mnie rozrywka...

Zdziwisz się, ale ja wpadam na forum, żeby się odstresować, a czasem wygadać.
Nie jestem ostatnio w najlepszym nastroju, a nie chcę się z tym nastrojem obnosić, żeby nie wzbudzać drażniącej mnie litości, a tu czasami dostaję podpowiedzi, jak spojrzeć na coś z innej strony.
Do tego też czasem można przeczytać bardzo ciekawe opinie na różne tematy.
Ale na pewno nie wpadam tu, żeby "wyłowić kogoś" do nawiązywania bliższej znajomości (chociaż nie można się zarzekać), ale ta forma anonimowości bardzo mi odpowiada.
Pozdrawiam,
Aktualna jeszcze Sopocianka.. :-)
P.S. Jak mogłeś wyprowadzić się z Sopotu! Nie ma ładniejszego miasta!

Wiem ze jest ladne dlatego czesto do niego przyjezdzam.
A ze zycie wymoglo taka decyzje to juz inna sprawa.

Jestem tu nowa i widze ze nawiazalo sie tu wiele znajomosci.moj pobyt (na razie dosc krotki)traktuje jako odpoczynek i naiazanie ciekawych znajomosci.mam nadzieje ze znajdzie sie tu miejsce dla mnie.no to trzymajcie sie cieplo!

Wszystko to co było cytowane. Zgadzam się z Wami.

Inne tematy z forum

Para szuka pary (9 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...