jakie badania?

moze ktos wie jakie dokladnie badania krwi robie sie przed dobraniem tabletek antykoncepcyjnych? jak mozecie mi pomoc to bylabym wdzieczna ( i 50 zl do przodu na krotkiej pogadance z lekrzem) :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakie badania?

próba wątrobowa i czasy krzepnięcia (ale jak powiesz w laborce, do czego Ci te badania, to sami lepiej Ci powiedzą).
Miłego współżycia ;-)

A no tak, to by się zgadzało - przyswajalność leków przez wątrobę i wchłanianie :)))) Specjalistka z Ciebie Przytulanka;)
M25.

siema o co ci chodzi to ja niewiem ale z tym milym wspolzyciem to ja bardzo chetnie

Pierwsze słyszę!!!!! Poziom hormonów to już prędzej, ale krwi ?!?!?! Kto Ci kazał coś takiego zrobić?
Pozdrawiam, Malutka25.

Idealnie byłoby zrobić poziom hormonów, ale jeszcze nie spotkałam żadnego lekarza, który by to zlecił ( a już z pewnością nie na kasę chorych:((). Próba wątrobowa i czas krzepnięcia to niezbędne minimum, to zrób na pewno, a reszta będzie zapewne dobieraniem takiego rodzaju tabletek, który będzie Ci służył. Życzę, aby lekarz szybko "utrafił"
pozdrawiam:))

No kurde!! To ja sto lat za murzynami jestem..... :( Ale jaja - jednak człowiek uczy się przez całe życie;)
M25.

Nie sluchaj nikogo! Badanie krwi, watroba, testy - to wszystko nie budzi pozytywnych skojarzen, a chodzi przeciez o mile sprawy. Trzeba zastosowac specjalna sonde... nie bede tutaj na forum opisywal szczegolow jej dzialania. Ja w kazdym razie posiadam taka sonde i moge Cie nia zbadac. Badanie bedzie mile, niezbyt szybkie, ale skuteczne;-)))

Hm.......Jak daleko skuteczne?

Magda - nie pytaj, Ty mozesz sprobowac. Sama wtedy ocenisz skutecznosc;-)

cześć musisz zrobić badania na hormony i krzepniecie krwi bo wtedy dopiero lekarz ci dobierze tabletki ja brałam przez 5 lat oczywiście z przerwami i czułam się super ale do czasu gdy miałam poparzenie nóg i to przez tabletki. Są dobre i złe strony brania tabletek ale moja rada uważaj na słońce!
Pozdrawiam i miłego współżycia ;-)
Marta

Aha jeszcze zapomniałam dodać że mogę ci polecić dobrego ginekologa, jeżeli oczywiście jesteś z Gdańska i to nie takiego za 50zł tylko z przychodni
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...