kosmetyczka poszukiwana!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny potrzebuję dobrej,sparwdzonej KOSMETYCZKI,na której nie zabnkrutuję oczywiscie. mieszkam w gdyni-dąbrowie,ale jak bedzie "dobra" to droga nie ma zanczenia-oczywiscie na terenie 3miasta! jako nastolatka miałam troche pryszczy i chciałabym wreszcie pozbyc sie tych starych przebarwień-a jest ku temu dobry powód-ślubik:)pewnie nie tylko mi przydadza sie te adresy-wiec prosze wpisujcie adresy i swoje spostrzerzenia z wizyt u kosmetyczek:)pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosmetyczka poszukiwana!

Moge Ci polecic P.Kasie z salonu wlasnie na Dabrowie:)Ul.Waniliowa 6 nr tel 6299886.Jest bardzo delikatna w tym co robi.Chodze do niej bardzo czesto.To jest naprawde kosmetyczka z powolania.Cierpliwa,dokladna i na kazde pytanie odpowie, a prywatnie mozna sobie zrobic u niej pazurki i w blizszym kontakcie na niektore zabiegi mozna umawiac sie w domku.Naprawde bardzo polecam

dzieki:)

Hej dziewczyny, przeczytałam że jesteście z Dąbrowy - ja też :)
Dlatego pozwolę sobię zadać tu pytanie z zupełnie innej beczki.
Czy załatwiacie coś w naszej parafi u proboszcza - chodzi mi o protokół itp. I czy poradnie robicie u nas? No i wogóle czy ślub macie na Dąbrowie?

ja nie,poniewaz dopiero od soboty bede mieszkać na dabrowie oficjalnie-wczsniej mieszakałam w wynajetym,ale teraz we własnym-tym wielkim, niepasującym nowym bloku na skrzyzowaniu;)!ślub mam w kujaw.-pomor.-w rzodzinnym miescie!
a nauki przed nami i chcemy je robić w 3miescie!ze żródel wiem ze w orłowie warto robic-robiła tam jedna znajoma z dabrowy , ktora ma slub na dabrówce w czerwcu!4 spotaknia i cos tam w poradni-ale dosyc szybko i sprawnie:)pozdrawiam:)

birdka! napisał(a):

> ja nie,poniewaz dopiero od soboty bede mieszkać na dabrowie
> oficjalnie-wczsniej mieszakałam w wynajetym,ale teraz we
> własnym-tym wielkim, niepasującym nowym bloku na
> skrzyzowaniu;)

No to może pomachasz mi z okna :) My mieszkamy dokładnie na przeciwko tego bloku. Zasłonił nam widok i słońce.... Wprowadzacie się bardzo szybko, dopiero co zaczęły się odbiory mieszkań.

przeprowadzka w sobote-odbior dziś!co za emocje:)ten naprzeciwko blok tzn. po tej samej stronie rdestowej czy po tej stronie co biedronka? no to do zoabzcenia:) a może przy okzji znasz kosmetyczke?;)

Kosmetyczki niestety nie znam, bo chodzę sporadycznie. I jeszcze nie trafiłam na taką do której poszłąbym drugi raz. Ale spróbuję pójść do Pani z ul. Waniliowej.
A blok to ten ze szklanym, tytanikowatym bokiem :)
Tyle że jego pierwsza część - ta z ogromnym tarasem.

Pumka, ja mam ślub na Nagietkowej, na nauki chodzę do Orłowa, we wtorki na 18:30, a jako poradnictwo polecono mi Panią Ewę Sowińską tel. 664-60-45.

Rina napisał(a):

> Pumka, ja mam ślub na Nagietkowej, na nauki chodzę do Orłowa,
> we wtorki na 18:30, a jako poradnictwo polecono mi Panią Ewę
> Sowińską tel. 664-60-45.

Nauki już mamy. Zostało nam poradnictwo - i albo Pani nie ma w parafi, proboszcz telefonów poza godzinami urzędowania biura nie odbiera, w godzinach urzędwania mówi że nie ma czasu na udzielanie takich informacji przez telefon i już mnie ciarki przechodzą na myśl o spisywaniu protokołu u niego....
Też załatwiacie formalności z nim? Nie wiesz może ile sobie zażyczy? Bo za zgodę na ślub w innek parafi "5 dych się należy".
No i kiedy macie ślub?
I nie wiesz ile spotkań z poradnictwa jest z tą Panią?

Pumka, jak na razie to z proboszczem nie miałam większych probemów, może dlatego, że robę w swojej parafii i ksiądz się ogólnie cieszy;)

Planuję dać mu tak ok. 200 zł, bo ten kościół jest bardzo skromny i praktycznie wszystko będę musiała załatwiać sama tzn. kwiaty i ewentualnie dywan.

Z tą Panią są dwa lub jedno spotkanie, w zależności od tego, kiedy masz ślub. My mamy 17 czerwca;)

A my 10.06:) Tylko powiedz mi proszę jeszcze jedno, czy ta Pani z poradnictwa jest od nas z parafi czy z Orłowa? A jeśli z Orlowa to czy ksiądz nie robi problemów że z nie naszej parafi?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedź

pumka ty chyba masz ślub razem z ta moja znajomą-ale jaja!

My mamy ślub w Św. Mikołaju w Gdańsku. Twoja znajoma też?

a myslałam, że na Dabrowie:(

proponuje panią Basią z Salno na ul. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu. Rewelacja::)

salonu

hej niuniusia26!
Mogę prosić o dokładniejsze namiary salonu na grunwaldzkiej z panią Basią? Jestem z Gdańska i poszukuję kosmetyczki

Pumka, w naszej parafii nie ma nauk, także chyba do poradnictwa też nie powinni się czepiać.

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni