kupię 1-2 koszatniczki, może ktoś hoduje i ma młode do sprzedania? albo chciałby oddać/odsprzedać swoje z jakiś powodów?
00
Re: koszatniczki KUPIĘ
Novia8
(13 lat temu)
A może króliczek? mam do oddania za darmo z klatka i całym wyposażeniem. Królik zdrowy, miniaturka, rudo-szary, ma rok.
01
~tokio
(13 lat temu)
nie, ale dziękuję :)
00
~mlody
(10 lat temu)
mieszkam w redzie mam 8 koszatniczek 4 samce 4 samice mlode okolo 2-3 miesiecy.
00
~agnieszkaj
(13 lat temu)
a czemuż to oddajesz króliczka? Gdybym nie miała to bym wzięła bardzo chętnie :D ale jeden łobuz w domu w zupełności wystarczy :) mam nadzieję, że Twój trafi w dobre ręce..
00
Novia8
(13 lat temu)
Dlatego, że ja go znalazłam, ktoś musiał go wyrzucić. Mam go od lata i znalazłam jak był malutki. Mam tez psa i za bardzo go stresuje, królik mieszka w innym pokoju.
00
~??
(13 lat temu)
proponuje się przejść do sklepu zoologicznego
00
~Skowroniasta.
(13 lat temu)
Novia, a skąd jesteś? Byłabym chętna na królika. Ale tak całkowicie za darmo nie chcę, choć mówią, że za rośliny i zwierzeta się nie płaci, bo się źle chowają potem.
00
Novia8
(13 lat temu)
Mieszkam w Gdyni w Małym Kacku :)
Mogę przesłać zdjęcia na maila.
Oj ważne żeby króliś maił dobry domek, serio.
00
~tokio
(13 lat temu)
do ?? - oczywiście, że mogę iść do zoologicznego, to przecież oczywiste ... ale jeśli ktoś ma, a chciałby się pozbyć, albo ma młode od swoich koszatniczek to chyba możemy sobie pomóc na wzajem, czy to aż takie nielogiczne?
00
~Marta
(13 lat temu)
Widziałam ogłoszenie o oddaniu koszatniczek na stronie trójmiejskiej, dodane niedawno.