mapy rowerowe

Witam wszystkich forumowiczow;)
Mam pytanie-chciałabym kupić mojemu mężczyźnie na urodziny mapę z trasami rowerowymi Kaszub i okolic, albo coś podobnego. Czy ktoś może wie, gdzie szukać takich gadżetów? A może możecie coś polecić? Będę bardzo wdzięczna;) Pozdrowienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mapy rowerowe

W empikach dostaniesz dobre mapy, szczególowe, ze szlakami, ciekawymi miejscami itp.

Dzięki wielkie, zaraz lecę do empiku zobaczyć co tam mają;)

nie radze kupowac w empiku, wybor kiepski (glownie mapy barbadosu, szeszeli itd) a poza tym te ceny! Bardziej polecam ksiegarnie Muza (duzo wiekszy wybor) albo co jeszcze lepsze urzad wojewodzki (wydzial geodezji i kartografii) bo maja b.dokladne 1:10000 1:25000 i 1:50000 mapy topograficzne Pomorza(niektore jednak trzeba wczesniej zamowic)
pozdrawiam

ubit napisał(a):

> nie radze kupowac w empiku, wybor kiepski (glownie mapy
> barbadosu, szeszeli itd) a poza tym te ceny! Bardziej polecam
> ksiegarnie Muza (duzo wiekszy wybor) albo co jeszcze lepsze
> urzad wojewodzki (wydzial geodezji i kartografii) bo maja
> b.dokladne 1:10000 1:25000 i 1:50000 mapy topograficzne
> Pomorza(niektore jednak trzeba wczesniej zamowic)
> pozdrawiam

no tak, tylko dokladna mapa...to DUUUZA mapa;) ja mam mape 3miasta i okolic i jest bardzo dobra, skala 1:26000. Jakby miala 1:10000 to by byla prawie 3 razy wieksza, a teraz i tak jest spora:) po za tym Dama życzy sobie mape kaszub, a to jak sam pewnie wiesz jest duzo większy obszar niz 3miasto i okolice (wejcherowo itd) to raz....a dwa to to, że empik nie jest przeciez wydawcą map tylko ich dystrubotrem;) Wydawcą jest wydawnictwo "Demart", a co do ceny to 6 zeta to duzo?;)

ubit, a co do "map" barbadosu...seszeli itd to chyba chodziło Ci o atlasy geograficzne, 400 stronnicowe z obrazkami i ktore kosztuję 100 zeta. to nie mapy;)

Propunuję mapy wydawnictwa "EKOKAPIO", mają mi. Kaszubski PK, większość ich map jest w bardzo praktycznej dla rowerzystów skali 1:50000, to raz.
A dwa -> Karlos... WEJHEROWO pisze się przez "H", można wybaczyć ludziom z głębi Polski, ale mieszkaniec trójmiasta (lub okolic) to powinien o tym wiedzieć !!!

Wybacz:)

Wybaczam :-)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, mam trochę czasu, więc poszukam we wszystkich miejscach, o których pisaliście i na pewno coś znajdę. Wszystkim życzę rowerowej pogody i do zobaczenia gdzieś na trasie;))

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...