materiały

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
jestem poprostu zalamana wyborem materiałów na suknie slubna :( jest strasznie maly wybor :(

a moze szukam w niewlasciwych miejscach?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: materiały

znakomity sklep z tkaninami jest w Gdyni na Kilińskiego
Akurat nie widziałam tam wiele jasnego, ale mozna wszystko zamówić
są piekne tafty szantungowe 100% jedwabiu i jedwabne surówki.
duży wybór jest też w sklepach darles dance w gdańsku na grunwaldzkiej i w gdyni naprzeciw UM
w obu miejscach drogo, w darlesie wręcz zbójecko
bywa że niezłe resztki mają w sklepie w Oliwie (chyba Stary Rynek Oliwski albo Opata - nie wiem, jaki to adres, jadąc w stronę obwodnicy po lewej stronie).

na Kilinskiego w koncu pojechalam po tej wiadomosci ale niczego tam nie bylo:( a pan raczej niemiły :(

a tak jest mi potrzebna ładna, biała tafta :(

Oliwia - jestem w tej samej sytuacji - tez szukam białej tafty... i nic...
Jakbyś gdzieś znalazła daj mi znak na priva ;) ja odwdzięczę się tym samym!

Dziewczyny spróbujcie w sklepie tanecznym we Wrzeszczu, ul Grunwaldzka, jadąc w stronę Sopotu sklep po prawej stronie na piętrze nad restauracją "Newska", niestety jest dość drogi, ale prawdopodobnie właśnie tam znajdziecie białą taftę

przypadkiem trafiłam na to forum i mam pytanie. szukam sklepu z tkaninami, który kiedyś mieścił się w Gdyni na ul. Zygmuntowskiej. Niestety zosłał gdzieś pzeniesiony:( może wiesz gdzie on się teraz znajduje? Był to drogi sklep z tkaninami i tapetami imporowanymi. Pomóżcie:)

Spróbuj w Wejherowie, tam jest dobrze i niedrogo zaopatrzony sklep, przy rondzie jak się kończy deptak. Nie wiem czy mają białą ale ja tam kupowałam różową taftę.

a moze wieciegdzie dostane satyne lub atlas cienituki?szukam materialu na sukienke na przebranie.moze poszuka w tych polecanych przez waz sklepach?

Inne tematy z forum

Opacka (62 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w sąsiedztwie słynnego, zabytkowego Parku Oliwskiego o powierzchni ponad 11...

Atrium Oliva (23 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera zapewni...

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...