nowa moc?
Witam ponownie, nie było mnie tu jakiś czas, a jak ostatnio byłem to nie było za wesoło (powiem nawet było nudno), ale teraz wchodzę i wiedzę że całkiem ładnie jest, nie miałem jeszcze czasu przeczytać wszystkiego, ale widzę że nowe wątki się pojawiły, są wpisy w poprzednich, nawet kilka nowych osób się pojawiło....ciesze się że forum jednak odrzyło, bo już się bałem że moje ulubione forum upadło....
A byście mieli co w tym wątku pisać, to mam 3 pytania:
1) czy związek przez neta ma szanse, podajcie jak wam to wychodziło
2) czy mężczyzna i kobieta mogą być bliskimi przyjaciółmi? (wiem że to już ograne, ale chce znać wasze zdanie)
3) czy po zakończonym związku jest możliwa przyjażni między (ex)partnerami? (i interesuje mnie raczej jak to było z wami a nie jak sądzicie że jest, lub powinno być)
Pozdrawiam wszystkich....
PS: jeszcze nie miałem okazji przeczytać wszystkich wpisów w nowych wątkach, ale to nadrobie i jestem pewny że coś ciekawego tam się znajduje:)))
A byście mieli co w tym wątku pisać, to mam 3 pytania:
1) czy związek przez neta ma szanse, podajcie jak wam to wychodziło
2) czy mężczyzna i kobieta mogą być bliskimi przyjaciółmi? (wiem że to już ograne, ale chce znać wasze zdanie)
3) czy po zakończonym związku jest możliwa przyjażni między (ex)partnerami? (i interesuje mnie raczej jak to było z wami a nie jak sądzicie że jest, lub powinno być)
Pozdrawiam wszystkich....
PS: jeszcze nie miałem okazji przeczytać wszystkich wpisów w nowych wątkach, ale to nadrobie i jestem pewny że coś ciekawego tam się znajduje:)))