poznam łuszczyków z trójmiasta

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Witam wszystkich , zamieszczam ten post nie tylko w celach towarzyskich , ale przede wszystkim organizacyjnych .. pozdrawiam Radek .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam łuszczyków z trójmiasta

Witaj Radek,zglaszam się jako pierwszy,może ktoś jeszcze do nas dołączy,może jakieś dziewczyny,może kobiety?
pozdrawiam Wojtek

Ja jestem wersja ŁZS :)
Pozdrawiam Was Radku i Wojtku.
Iwona

Witam , aha to już jakiś mutagen ŁZS występuje ;) ja mam Ł.DA.SIĘ.ŻYĆ każde Ł takie jest .. mam od 10 lat Panią ł , ale objawy mam zaleczone jak dbam o siebie

Biedronki czasami wstydzą się swoich kropek ...zapomniały ,że w ich przypadku to normalna sprawa :)

Z łuszczyca da się żyć ja mam już 15 lat i jakoś leci raz lepiej raz gorzej,nie jestem w temacie poproszę o rozjaśnienie LZS
pozdrawiam Wojtek

ŁZS - łuszczycowe zapalenie stawów ze stażem 20 letnim. A to prawie połowa mojego dotychczasowego życia. Nie ma czym się chwalić:)

Chwalić się nie ma czym , ale z drugiej strony jak już tyle latek ma Pani Iwono za sobą to już teraz będzie tylko z górki ;)

Znacie może jakiegoś dobrego dermatologa w trójmieście ...takiego , przy którym człowiek nie ma ataków frustracji .

niestety nie znam takiego a tych których zman niewiele mi pomogli, na szczęście nie mam (jak na razie) żadnych kawiatkow na skórze :) a le codziennie dokarmiam się cyklosporyną i dwa razy w roku kriokomora. Polecam kriokomorę - ma dobroczynne działanie na wiele schorzeń (na frustracje również).

Nom to Pani Iwono .. kwiatków nie ma , silny facet do noszenia , aby nóżki się nie męczyły pewnie jest .. da sie przeżyć . Ja używam szampon Clobex , belasolic na ciało i trochę takich wynalazków niby z morza martwego . Kwiatków nie posiadam ,ale mantra łazienkowa z pod znaku codziennego nacierania i szorowania 10 razy dziennie jest :)

wspolczuje WAM to musi byc trudne ....spotykalam sie z facetem ktory mial Luszczyce ....to nie bylo do zaakceptowania ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ŁZS - jak mogłem zapomnieć..Jeśli macie już łuszczyce kilka lat to nie ma co szukac dermatologa bo doswiadczenie w dotychczasowym leczeniu jest najlepszym doradcą,ja chodze do dermatologa tylko po recepty bo czasem trzeba się posmarować sterydem,Egipt,lub Turcja raz w roku to najlepsze lekarstwo. Iwona wspomniałaś o kriokomorze na ŁZS podobno najlepsza a czy na plamy też pomaga?,nikita dorzuciła do pieca marne widoki na przyszłośc

nikita ....a co zajmował ci łazienkę , jeżeli to nie jest bardzo głupi żart to ja ci współczuje

Kriokomora podobno bardzo pomaga. Ja chodzę dwa razy w roku na krio pewnie bardziej ze strachu żeby gorzej nie było a jakie dokładnie efekty to zmierzyć ich nie potrafię. Czy na plamy pomaga też nie wiem bo ja mam skórę czystą ale chodzę dopóki można z krio korzystać z nfz - polecam bo na "coś" ;) zawsze pomoże. Ja w lutym wybieram się na krio - chodźcie ze mną ;) No Turcja i Egipt napewno super lekarstwo ale bardziej "pod ręką" mam krio:). Ostatecznie trzeba coś robić bo inaczej marny nasz żywot a jeszcze trochę trzeba żyć.

No,no Panie Radek- pięknie :) sam relaks- salon piękności, spa codziennie, kosmetyki z morza martwego tylko pozazdrościć... Widać ładny kwiatek z Ciebie ;) Tylko z szorowaniem lepiej ostrożnie..... ale żeby 10 razy dziennie ???? hihi to nie przesada? Ile osób Ci w tych zabiegach pomaga?

Nikita, to nie łuszczyca a widać nie "ten" facet. Jakbyś go kochała to zaakceptowałabyś napewno. Przecież na tę chorobę się nie umiera. Nikita, ludzie mają gorsze choroby i radzą sobie z tym a życie czasem jest tak złośliwe, że nigdy nie wiadomo kogo, kiedy i czym obdaruje;) a przecież każdy chce być zdrowy, piękny i młody ..... no i trochę bogaty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka ciekawość... chce Pani Iwono dołączyć do tego zespołu ;) ..bez przesady , aż tyle czasu to nie zabiera , a bycie czystym ..to nie takie złe uczucie jak się wydawało neandertalom.

Ja wszystko rozumiem i wiem jakie są problemy, dlatego czasem warto pożartować bo inaczej można zwariować.
A jeśli chodzi o kriokomorę to jest w Sopocie a ja np korzystam w Cetniewie http://cetniewo.cos.pl/kriokomora.html
Procedura jest taka jak przy każdej rehabilitacji a więc: skierowanie-rehabilitant-zabiegi.

Nie mam co prawda łuszczycy, ale mam bardzo obfity katar i cukrzycę.
Przydam się, możemy robić chałwę.

super:) już Cię lubię

brak wpisów,wynika z tego,że jest nas mało w 3 mieście

Dołączam do Was :) 1 rok Ł. wyleczona sokiem z aloesu ( koniecznie z miąższem) bardzo szybki i skuteczny efekt. POLECAM!

kalina
poprosze o info co i jak z tym aloesem,trzeba sprobowac cos nowego
i jesli skuteczne to tym bardziej

sok z aloesu Z MIĄŻSZEM firma oleofarm 1 LITR.. Naprawde polecam! Smarować cale cialo rano i wieczorem ( ma to konsystencje wody, szybko sie wchlania) Mialam luszczyce na calym ciele, a po trzech tyg stosowania zero sladu do teraz:) Na skore glowy szampon clobex ( narecepte)
P.S. Teraz w aptece SUPERPHARM jest przecena tego aloesu za 19.99 a normalnie kosztuje ok 40.

dzieki klara jutro zakupie i zaczne kuracje