salon sukien slubnych w redzie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czy wiecie cos o tym salonie-bylyscie tam moze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon sukien slubnych w redzie

hop hop a moze jednak ktos:)

mówisz o tej małej budce przy ul. Gdańskiej, gdzie niedawno mieścił się lumpeks? ;P Byłam.. suknie wiszą na wieszakach jak w lumpie i wyglądają jak brudne, poza tym ze 4 stoją na manekinach bo więcej się nie mieści, drzwi są od wewnątrz gustownie pomalowane srebrnym sprayem, a pani obsługująca rozmawia przez komórkę nie patrząc że wchodzisz :) Klimatycznie tam hihihihi :D

he he tak o tym mowie- calkiem fajna rybka wisiala wczoraj na wystawie i ciekawa jestem czy oni sprowadzaja czy szyja...i czy jest tam cos interesujacego ?:)a pytalas moze o ceny tak z ciakawosci?gdyby nie podobienstwo tej sukni do madonny to pewnie bym w ogole o tym saloniku nie pomyslala hehe

O nic nie pytałam, bo pani była "zajęta" :D, ale myślę że może szyją... w sumie to pojęcia nie mam :) Mnie ta wizyta zdecydowanie odstraszyła :D

Ja tez byłam i rzeczywiscie nie zaciekawie tam, troche cuchnęło:/ Suknie szyja, jaką chcesz taką zrobią ok.1500 zł na własność.

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...