szkoły podstawowe Dąbrowa/ karwiny Gdynia

Temat dostępny też na forum: SP 14
szukam opinii na temat szkoły podstawowej nr 45 i Zespołu Szkół nr 14 w Dąbrowie. Przeprowadzam się z 7 letnim synkiem do Gdyni i nie mam pojęcia którą szkołę wybrać :( Proszę o opinie , zależy mi bardzo aby szybko przystosował się do nowego środowiska i szkoła mu to ułatwiła....Dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoła 45 jest mała, kameralna. Ale jest tylko do 3 klasy. Później dzieci z regóły całą klasą przechodzą do zs14 do klasy IV. Mój starszy syn chodził do 45 i byłam zadowolona (miałam bliżej domu). Teraz jest w zs14 i nie narzeka. Za to drugi syn od razu poszedł do zs14 i też jest dobrze. W zs14 klasy 0-3 są dodzielone od starszych. Lepiej chyba, żeby poszedł do zs14, bo gdy pójdzie do 45 to za 2 lata znów by zmieniał szkołę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoła podstawowa 47 (zespół szkół nr 14) jest bardzo dobra. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od roku mieszkamy na Dąbrowie i nasz synek chodzi do szkoły 45, wrażenia mam bardzo dobre. Szkoła mała i kameralna a do tego dzięki "politycznemu niżowi" jest tylko jedna pierwsza klasa :) minusem jest nauka na zmiany, szkoła jest malutka i nie da sie tego uniknąć. Lekcje w 1 klasie sa od 8 do 12:25 albo od 12:35 do 16:00.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...