szukam ciekawego zajęcia :)

Może któraś z Was podpowie co można robić ciekawego zimą fajna 30-paro latka - jakiś ciekawy kurs , nauka tańca dla singla - jesli coś takiego jest(żaden w parach) , zbieranie znaczków itp. Cena nie gra większej roli (oczywiście bez przesady) Czekam na wasze propozycje no i doświadczenia . pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam ciekawego zajęcia :)

a może na łyżwy. sport=hormon szczescia=wiecej usmiechu, a moze przy okazji kogos milego spotkasz.

mam nadzieję że jak wpadnę na pana z impetem to go nie zabiję :D Sport jak najbardziej TAK!! Chodzę na fitness + sauna i biegam . Jestem szcześliwa jak cholera :D:D Marzą mi sie jakies grupowe zajęcia w stylu tańca :( albo składanie origami :D:D:D A najchętniej burzliwe dyskusje o zyciu - z paną lub panem.

Ciasteczkowy P....Twoj nick kojarzy mi sie z ciasteczkiem ze SHreka,hiihhi...

Chetnie poszlabym z Toba na łyzwy,bo to szalenie fajna zabawa--ale niestety za 8 dni przychodzi na swiat moj Maly synus....ale jak do siebie dojde zapraszam Cie na łyżwy,przekonasz sie jaka to frajda...Pozdrawiam

Hhehehe :) No cóz, trzymam za słowo ale z doświadczenia wiem ze znikniesz całemu światu na długie miesiace :):):):) Trzymam kciuki i przyjemności z macierzyństwa :)

Nie,znikac to ja nie mam zamiaru...juz na poczatku ciazy ustalilam z mezem,ze przynajmiej jeden dzien w tygodniu mam dla siebie....no bo jak to???Tylko ja mam z Mlodym siedziec???A tak bede zadowolona mamusia to i moja dzidzia bedzie,a poza tym trzeba jakos dojsc do formy,zgubic ty i tam pare kg...A wiosna i latem polecam rolki-rowniez jezdze...takze Ciasreczkowy Potworku bedziesz miala oichote,mozesz mi towarzyszyc....Podaje gg,jak bys miala czaqsam ochote pogadac-zapraszam...a wiosna rolki???? gg 8843504

ja kiedyś chodziłam na zajęcia "salsa-solo" badrzo fajna sprawa :)

A jeśli biegasz, to może poszukaj na necie biegającej w 3mieście grupy, na pewno takie są, bo sprawdzałam. My z mężem wrócimy do wspólnego biegania, jak tylko będzie trochę jaśniej :)

Dzięki, o takie coś właśnie mi chodzi salsa solo :):):)

Moze zacznij pisac bloga? Ot taki internetowy pamietnik o wszystkim i o niczym. Pomaga zajac czas, przy okazji rozwija sposob wyslawiania sie, poszerza horyzonty... Moze byc zupelnie anonimowy, albo i nie...
Sama sie nad tym zastanawiam...

http://www.blox.pl/html?page=createWebLog2ForNewUser&parentPage=loginPageCreateWebLog2

Może kurs decoupage, albo filcowania? Byłam już na kilku by poznać techniki i w wolnych :-) chwilach wyżywam się :-D
Bardzo fajne, polecam:
http://www.dekorhouse.pl/szkolenia.php

Dzieki naprawdę za rady, wszystkie intensywnie rozpatruje, dziewczyny jestescie ekstra :)

a moze wlaczyc sie w jakas dzialalnosc charytatywna, poswiecic jeden wieczor w tygodniu pracujac jako woluntariusz?! Mysle, ze daje mase zadowolenia i przy okazji mozna zrobic cos dobrego dla innych.....

mogę polecić kursy biznesowe zapraszam do kontaktu ze mna duman@op.pl

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?