witam z chęcią odkupię suknię ślubną bardzo proszę o propozycje i odpowiedzi,noszę rozmiar małe 36 czyli czasami mieszczę się w xs. proszę piszcie
00
Re: z chęcią odkupię suknię ślubną!!!!
Kasieńka79
(17 lat temu)
A na kiedy potrzebujesz? bo ja po 15.VIII będę miała do sprzedania sukienkę AGNES 1730 rozmiar 34/36, na wzrost 165cm + 6 cm obcas, do tego bolerko z organzy z której jest sukienka oraz mogę dodać welon z kryształkami pasujący do sukni oraz stroik do włosów. Mogę przesłać Ci zdjęcia z przymiarki bo odbieram ją dopiero za 3 tygodnie. W razie czego pisz na maila jeżeli jesteś zainteresowana: k.mokka@wp.pl
00
Micia
(17 lat temu)
W połowie sierpnia będę miała na sprzedaż suknię ecri/smietankową z Madonny - kolekcja White One 152, na wzrost 173 + 5 cm obcas, rozmiar 34 (34 hiszpański, więc normalny 36), z bolerkiem i podwójnym, długim welonem. Ślub miałam 28 czerwca. Obecnie suknia jest w pralni.
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=152
00
ewwa
(17 lat temu)
Po 2 sierpnia będę miała na sprzedaż sukienkę z salonu Madonna model Atelier Diagonal 814. Ja noszę rozmiar 36. Oto kilka fotek z pierwszej przymiarki:
tutaj widać długość trenu:
a tu welon, który dorzucę do sukni:
00
Agnieszka2404
(17 lat temu)
Po 9 sierpnia bedzie sukienka Serenada EmmiMariage:)
Ja również po 6 września będę miała do sprzedania suknię z salonu marietta lecz firmy agnes nr 28-39 w rozmiarze 36, ale sama noszę 34/36 na mniej więcej 165cm plus obcas. Sukienka jest na wystawie w salonie marietta. Niestety zdjęć nie posiadam, gdyż odbieram ją w sierpniu:) Do obejrzenia jest na stronie agory, w salonie mariertta. Jest to sukienka z plisowanego materiału, śnieżnobiała, w talii ozdobna koronka wysadzana kamieniami svarowskiego i również przy dekoldzie. Kształt dekoltu tulipan. Sukienka bardzo romantyczna i delikatna, odpowiednia dla filigranowej figury. To taka sama sukienka co ma evem http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=538195&t=535761
bardzo ładnie w niej wyglądała :)
00
Mysiorka
(17 lat temu)
firmy agora oczywiście miało być:) przymiarka w sierpniu i wtedy mogę dosłać fotki. cena w salonie to 3300zł.
zapraszam tez do przymiarki sukienki mojej siostry
rozmiar 36/38
biała,
00
patniu
(17 lat temu)
jaka cena tej sukienki?:) tez jestem na etapie lowów:D
00
Aurelia
(17 lat temu)
Agaa ale masz przepiękną kameę na szyi!!!!!!!!!!!!
00
ficia
(17 lat temu)
Sprzedam białą, jednoczęściową suknię ślubną z boku podpinaną kwiatkiem. Suknia wykonana z materiału lekko błyszczącego i przepięknej koronki. Gorset zapinany na zamek, bez ramiączek. Usztywniana halka.
Suknia uszyta na 168 cm (plus obcas ok. 5 cm), rozmiar 36.
Gratis welon krótki.
Cena 850 zł do negocjacji.
http://img519.imag
Więcej zdjęć na emaila.
00
Kasika
(17 lat temu)
ja też mam do sprzedania suknię. Suknia jest biała, jednoczęściowa, zapinana na szyji z lekkim trenem. Ta część na szyję zrobiona jest z cienkiej delikatnej koronki. Rozmiar 36/38 - suknia jest związywana na plecach więc można ją dopasować.
Poniżej zdjęcie - tylko nie wiem czy uda mi się wkleić:
00
Kasika
(17 lat temu)
może tu ją lepiej widać
00
monka10
(17 lat temu)
Dziewczyny mam do sprzedania suknie firmy St. Patrick rozmiar 34/36 na wzrost ok. 160cm kolor jasny ecri. suknia ma podpinany tren, do sukni mam takze bolerko i welon. Cena 800zl do negocjajcji!!!! Wiecej zdjec lub informacji na maila. pozdrawiam
00
kiki365
(17 lat temu)
I jeszce moja Farage Prima rozm.36 może trochę mniej z regulacją z tyłu.
Na wzrost 164+ obcas. Kontakt kozam@onet.eu tel. 504 152 317
[IMG
[
00
Maja571
(17 lat temu)
i moja-skromna,ale z klasą:)
00
anka165
(17 lat temu)
pytanie do monka: ja jestem zainteresowana sukienką, może coś więcej na e-maila:animyk2@wp.pl