W automaster chciałem sprawdzić i ustawić w nowo kupionym aucie geometrię zawieszenia(objawy-ściąganie w prawo i drżenie kierownicy), mechanicy stwierdzili zbyt duże luzy w układzie kierowniczym i że dopiero po usunięciu usterek podejmą się dalszej pracy, nawet jeden z mechaników na poczekaniu, śpiewająco określił koszt naprawy, który minimum wyniesie 2 tyś zł. Całe szczęście, że postanowiłem to sprawdzić w obecności jednego z mechaników, bo drugi został w dziwny sposób odciągnięty(znawca cen). Mechanik wkładał łyżkę gdzie się tylko dało, naprężał, naciskał i NIC!!!W dziwny sposób luzy znikły!!!Nie potrafił tego wytłumaczyć!!!...
Mało tego cała operacja wypisywania paragonu trwała dłużej niż "fachowy przegląd całego zawieszenia".
Dodam, że przyczyną ściągania i drżenia kierownicy okazała się uszkodzona opona(guz), nikt w warsztacie nawet nie zaproponował sprawdzenia opon, w przylegającej do warsztatu wulkanizacji.
NIESTETY JUŻ WIELOKROTNIE SIĘ PRZEKONAŁEM, ŻE TRZEBA "FACHOWCĄ" PATRZEĆ NA RĘCE, BO INACZEJ W ZWYKŁY SPOSÓB OSZUKAJĄ, NACIĄGAJĄC NA KOSZTA!!!!
NIE POLECAM TEGO WARSZTATU.