!!!!!!!!!

Nawet fajnie, ale jest tam strasznie niski poziom nauki. Ucvzyłam się tam jeździć od 6 roku życia. Znam się na koniach na Perfect, a nie tak jak wy. Teraz zmieniłam stadnine. Z tamtą troche trudno mi się rozsrtać, bo miałam tam własnego konia. Po mój tata tam kiedyś pracował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: !!!!!!!!!

Jak ty masz na imię bo nie przypominam sobie żeby córka stajennego miała tam swojego konia a znam tą stajnie od początku pracuje tam od 10 lat i jestem bliską osobą p.Ali
NORMALNIE BZDURY WYPISUJESZ
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

piszesz - "znam tą stajnie od początku" oraz "pracuje tam od 10 lat" a ja chciałam dodać że jest to nie możliwe że znasz tą stajnie od początku ponieważ ona istnieje dłużej niż 10 lat
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: !!!!!!!!! do olgik

znam tą stajnie od początku ale.... pracuje tam od 10 lat to ma różnicę jakbyś obojniaku nie widział
to chyba znaczy że określiłam swój status pisząc osobno o latach pracy i o znajomości tej stajni.
poprostu kretynizm......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja również sobie nie przypominam żeby córka osoby pracującej tam miała konia a również jeżdże tam od otwarcia tej stajni,ciekawe...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozśmieszył mnie trochę Twój wątek(bez urazy).
Niski poziom, tak? Cóż, zależy ile kto potrafi, jak się uczy i jak do tego podchodzi. To, że ty nauczyłaś się tam mało nie znaczy, że jest tam niski poziom;)
Poza tym, nikt nie zna się na koniach perfect, a jeśli uczyłaś się tam jeździć od 6 roku życia, to śmiem twierdzić, iż większość wiedzy przekazała Ci P.Ala ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1