....!!!

Knajpa mała powierzchniowo, muzyka oklepana, w toaletach unosi się zapach pleśniejących ścian. Dj puszcza największe oklepane hity danych kapel, zapominając o reszcie dyskografii. Ileż mozna słuchać tych samych kawałków w kolejnej knajpie? Za barem Pan obsługujący, często stara się nie wydawać reszty, nie wiem, czy robi to celowo, czy rzeczywiście zapomina. Nie wiem skąd tyle entuzjazmu? .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowny Panie Rozczarowany.

Bardzo dziękujemy za bardzo pouczający i mądry wpis, ale musimy Pana znowu rozczarować... Zapomniał Pan dodać jeszcze, że: drzwi wejściowe do Klubu skrzypią, na prawej ścianie, w lewym oknie, w lewym górnym rogu jest pajęczyna, wsunięty stolik naprzeciwko baru lekko się buja, a Dj danego wieczoru na danej imprezie, na której mieliśmy zaszczyt Pana gościć, miał niewyprasowane spodnie "dzwony"... Bardzo przepraszamy za wszystkie byłe, obecne, a nawet przyszłe niedociągnięcia ze strony Klubu (za te ostatnie najbardziej).

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w poszukiwaniach idealnej "knajpy"- organizator, właściciel i wszyscy przyjaciele "Fortecznej".

Re: Odpowiedź obiektu

Ojj zero pokory Panie Organizatorze....Widać ,że ciężko przyjmuje Pan jakiekolwiek słowa krytyki....cóż, prawda w oczy kole...A może jednak warto zastanowić się nad tymi uwagami i to poprawić ,myślę ,że lepszy będzie efekt ,niż takie pseudo--błyskotliwo-inteligentne odpowiedzi...

Re: Odpowiedź obiektu

Pokory!? Wobec czego i kogo - nie podoba się Tobie impreza to ok, opinia wysłana, przychodzić nie musisz i nie sądze żeby ktoś kto specjalnie konstruuje pewną formułę zabawy musiał się się kożyć przed tak wielce "pseudo--błyskotliwo-inteligentną" krytyką, ergo chcesz być to bądź, jeśli nie to nikt nie będzie rozpaczał z powodu Twej absencji.

Pozdrowienia dla "Joaan" :)