:)
Nareszcie!!!w końcu mam moje upragnione prawo jazdy i to wszystko dzięki świetnej ekipie ludzi,których posiada elka... Teoria super,zajęcia prowadzone w sposób łatwy,prosty i przyjemny,natomiast zajęcia praktyczne...Tutaj szczególne podziękowania należą się mojemu instruktorowi TOMASZOWI MAJEWSKIEMU za pełen profesjonalizm,umiejętność przekazywanie wiedzy i bieżąca znajomosc tras egzaminacyjnych.Atmosfera w czasie jazdy super-naprawdę polecam instruktor pierwsza klasa :) DZIEKI za wszystko TOMASZU!!! Jest jeszcze jedno o czym chcę napisać,zapisując się na prawko wybrałam elkę,ponieważ słyszałam o niej wiele dobrego,w tym samym czasie moje dwie koleżanki zapisały się do dwóch innych ośrodków-efekt jest taki,jedna właśnie oblała czwarty egzamin,niestety w dalszym ciągu na placu,a druga szkoda mówić przez 32h jazd praktycznych parkowała 1 raz i niestety instruktor nie zapoznał ja nawet ze słowem infrastruktura-szkoda...wykupiła kolejne 10 godz.zanim uda się na pierwszy egzamin...a ja już od dawna mam wakacje:)