...

...a ja nie zgadzam sie z dwoma jak mysle krzywdzacymi prowadzacego poprzednimi uwagami.mysle ze mam skale porownawcza bo chodzilam wczesniej do szkoly na zaspie Dance Fusion, gdzie bylo przyjemnie zabawnie-ale nikt niczego zbytnio nie staral sie nauczyc.na kazdych zajeciach byly nowe uklady bez zupelnych podstaw teoretycznych .wszyscy tanczyli tak jak chcieli-byle tylko wykonac uklad.tutaj jest inaczej-prowadzacy zwraca uwage na szczegoly wykonania i w miare uplywu czasu i stopnia zaawansowania coraz wiecej podchodzi do par i ustawia indywidualnie.na plus trzeba tez oddac, że demonstruje kazdy uklad z partnerką oraz ze za te same pieniadze mozna chodzic rowniez do grup rownoleglych.mi i mojemu chlopakowi sie podoba...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...

"układ demonstruje z partnerką" - Wolałabym, żeby ta partnerka miała klasę min C a nie doświadczenie w tańcu równe mojemu. Bo uczyć można sie tylk od lepszych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko na kursach kroki pokazywane sa z partnerka, skoro jestes na poziomie tych partnerek-d klasa to po co chodzisz na kurs młocie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Partnerka D-klasowa robi niestety nadal dużo błędów, nie sądzę, aby D-klasa to był wystarczający poziom do nauczania innych...Nawet jeśli jestem na kursie, to wolałabym się od razu uczyć dobrze od kogoś, kto naprawdę ma poziom (np. B lub A-klasę...)...A da się w tej szkole osiągnąć B-klasę?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Młocie? Jak ktoś chodzi na kurs Pod Kwadratem to jest młotem? Myślę, że wszystkim kursantom i kursantkom należą się przeprosiny. Nieważne, jak nazwiesz klasę partnerki, nawet okiem kursanta nie wygląda to na wysoki poziom. Przykro mi. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0