(...)
z konieczności kilka razy odwiedziłem serws kawasaki PROKAR gdyż mieszkałem kilka kroków dalej. Z początku myślałem że to zawodowcy i specialiści najwyższej klasy skoro serwis. Szybko mnie ostudzili. Kosmiczne rachunki, niedotrzymywanie terminów,niesłowność, uszkadzanie elementów,naciąganie na koszty a do tego wszystkiego kompletny brak fachowców.Że nie wspomnę o tym że za żadną naprawę ,serwis czy zakup n ie otrzymałem rachunku,że nie wspomnę o gwarancji na wykonaną naprawę. A jak już się jedzie złożyć reklamacjęm to oczywiście odpowiedź zawsze jest taka sama :,,niestety zepsuło się coś innego,koszt naprawy 800 lub 1500 zł. I wyobraźcie sobie jakie było moje ogromne zdziwienie gdy zostawiając sprzęta do naprawy w serwisie kawasaki prokar a odbierałem go z naprawy z warsztatu samochodowego.To czysta kpina. Oczywiście tradycyjnie już musieli coś połamać,tym razem była to czasza, i pęknięta szyba.Jak to się dzieje że taki pseudo serwis kawasaki jeszcze nie został zamknięty za takie partactwo jakie oni odwalają. Mam nadzieję że będziecie omijać ten serwis szerokim łukiem.