(...)

Wymienili czujnik oleju za 35zl a skasowali za niego 730 +robocizna 400. Za fakture chcial 175zl¡!!!! W koncu laskawie dal paragon ale nie ma na nim robocizny. (...)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Land Car

Witam serdecznie chcę poinformować drogich klientów że część która była wymieniowa to nie czujnik oleju tylko ELEKTRO ZAWÓR jest to część która występuje TYLKO I WYŁĄCZNIE w oryginale. Po państwa wizycie w innym warsztacie zadzwonili państwo że ta cześć kosztuje o wiele mniej wiec zaprosiliśmy Was na nasz warsztat aby porównać to co kosztuje rzekomo 35 zł z tym elektrozaworem,który został przez nas wymieniony w państwa aucie.

Wiec mam pytanie : Dlaczego Państwo się nie pojawili w celu porównania tych części skoro obiecaliśmy zwrot gotówki jeżeli racja była by po Państwa stronie ?

Śmiem przypuszczać że zorientowali się państwo że ten wymieniony elektrozawór w serwisie byłby dużo droższy i dlatego się państwo w naszym warsztacie nie pojawili.

Dodatkowo chciałabym powiedzieć że to nie jest opinia z Państwa strony tylko pomówienie.

Zrobiłam wszystko by w jak najszybszym czasie zrealizować naprawę auta.
Odwiedziłam wszystkie hurtownie w poszukiwaniu takiej części mimo iż w każdej zapewniano mnie że tylko w serwisie mogę zakupić taki zawór.

Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1