Witajcie. Ja też jadę od 1 czerwca do Almy, ale nie zamierzam przygnębiać się opiniami. Jestem osobą pogodną, pozytywną i komunikatywną. Chetną do spacerów i miłego spędzania czasu. Lubię tańczyć i lubię ludzi
Nie zamierzam się zamartwiać warunkami, chcę czerpać z pobytu same pozytywy, więc zapraszam do towarzystwa osoby pogodne :), bo sama taka jestem. Damy radę:)
Widzę, że "kuracjuszki" od 1.06 nie lubią narzekać, już niedługo się spotkamy, Ja do sanatorium jadę drugi raz, ubiegłym roku byłam w maju w Inowrocławiu, było super, bo ekipa towarzystwa była super. Od NAS to zależy:)
Jadę z Lodz ale od 1 06. Kupilam bilet na fix busa z fabryczneg do zobaczenia w Almie nie jest zle bylam w tamtym roku wszystko zależy od ludzi do zobaczenia
Zawsze jest jakaś obawa, znajoma moja była i mówiła mi że tragedii nie ma da się wytrzymać te 24 dni.
Liczy się dobre nastawienie i z jakimi ludźmi będziemy na turnusie.
Piotrek, zgodnie z "zaproszeniem jakie dostaliśmy " to tak, w zeszłym roku całą dobę w czasie przyjazdów wpuszczali, ja będę już 1czerwca. Do zobaczenia w Almie
15 groszy za km ha miałam 640 w jedną stronę więc dostałam 90 zł za przejazd ,pociągiem zwracają normalnie tyle co wydasz na bilety autem się nie opłaca
Zawsze się opłaci bo możesz zabrać co tylko chcesz i nie jesteś uzależniony od niczego. W wolnym czasie można pozwiedzać dalsze czy bliższe okolice tylko wadą jest to że wtedy nie można narzekać jak źle było w ośrodku ;-)
Ktoś chyba liczyć nie potrafi i bzdury pisze bo 640 km razy 15 gr to całe 96 zł a nie 90.
W ośrodku jest wywieszona na pewno tabela według której są wypłacane pieniądze z kilometrówki
Masz rację, nawet na takich "lekkich" stronkach hejt jest wszechobecny. Czy naprawdę nie można być milszym, to naprawdę nic nie kosztuje. I jak chcecie jechać do sanatorum, kiedy hej jest od początku. Co to ma za znaczenie 90 zł czy 96 senatroium czy Pozdrawiam Pozytywnych
Beata a czy to ma znaczenie czy ktoś pisze prawdę czy z nią się mija? Nie chcesz przypadkiem przeczytać jak jest? Wolisz delikatnie mówiąc półprawdę?
Pozdrawiam serdecznie
~anonim 87.207.248.*, każda informacja może być półprawdą, nawet twoja bo w międzyczasie zmienią cenę...to czepianie się. Byłem w lipiec/sierpień 2018 r. płaciłem za czajnik, suszarkę do bielizny i telewizor i tak udzielałem informacji jak pytano, a co się okazało turnus po mnie miał za darmo czajnik w pokoju i suszarkę co powiesz ~anonim 87.207.248.*można tylko napisać że jak ja byłem to było tak czy tak ...a nie że teraz jest tak....a i jeszcze jedno sprawdź czy poprawnie wszystko napisałem:)
Kochani zostało nam tydzień do turnusu więc po co te hejty, dogryzanie komuś, że się ktoś pomylił i takie tam...
Mamy mieć ze sobą optistyczne nastawienie, jeżeli tutaj juz są jakieś kłótnie to co będzie w almie...
Pozdrawiam Was ciepło, mam nadzieje ze wytrzymamy ze sobą te trzy tygodnie w miłym towarzystwie.. :) :)
Jestem za:) więc ogarnijcie się, Ci co jeszcze mają mało pozytywnej energii i zapraszam do poznania się w Almie. Ja zamierzam miło spędzać czas, nie tylko na zabiegach, mogę oczywiście sama, ale lubię ludzi....
Cześć byłem kilka razy w sanatoriach i wiem jacy giganci potrafią zawitać na turnus, najgorzej mieć takiego w pokoju, ważne że paczka się dobierze i będzie razem, wiara czyni cuda pozdrawiam