100 km Maraton Pieszy na Orientację – Ełckie Roztopy

Witam serdecznie i gorąco zapraszam na „100 km Maraton Pieszy na Orientację – Ełckie Roztopy”. Termin 27-28.03.2009, miejsce Mazury a dokładnie okolice Ełku, regulamin, formularz zgłoszeniowy oraz lista uczestników znajduje się na stronie:http://www.mosir.elk.com.pl/
Impreza jest naturalna kontynuacją takich imprez jak: "125 km Zimowy Maraton Pieszy" czy "Maraton Piasków", główny organizator to ta sama osoba czyli ja :))))
WiechoR
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 100 km Maraton Pieszy na Orientację – Ełckie Roztopy

klasę Organizatora potwierdzają również relacje z historycznych już edycji Rajdu Orła Bielika.

co potwierdza dwukrotny uczestnik tejże, raz z tarczą raz na tarczy ;))

fajny trening przed harpaganem, mógł by być. Przykro mi ale startuje w półmaratonie 29 marca br. w poznaniu.

A zaliż dobry trening przed harpem, ale w kij daleko. Dlaczego Ełk jest na drugim końcu Polski?

taaa.. tylko z tego co się nie mylę wpisowe 100zł ?!
Kwota powala, pół roku muszę tyle kaski zbierać ! xD

Noclegi w bursie, kolacja, w niedzielę śniadanie, statuetki dla tych co ukończą, medale dla pozostałych (wszystkich) uczestników, możliwość skorzystania z basenu i wszelkich atrakcji na basenie i za to 100 zł to powalający koszt?

Może świadczenia w tę cenę wliczone są całkiem spore, ale jak bym miał wybierać czy z tymi statuetkami, medalami itd za cenę 100zł, czy bez tego wszystkiego (tylko ew. jakieś dyplomiki) w cenie powiedzmy 50zł wybrałbym to drugie.
Dlaczego?
Bo 1 wycofuje mój udział w tej zabawie, jak mam do tego dodać koszt dojazdu, zaopatrzenie na drogę itd to dostaje taką cenę że wole iść na WT09 i H37..

Może i to są bezpodstawne jakieś aluzje, może to jest impreza nie dla mnie (i pewnie wielu uczniów/ studentów) i tyle, ale chciałem tylko tak napisać..

niestety - szara rzeczywistość. Jak chce się być organizatorem, który zapewni bdb poziom na imprezie (a WR tak ma), i nie uda się uzyskać skąd indziej kasy to ... "z pustego i salomon...". Zresztą z punktu widzenia uczestnika - lepiej zapłacić więcej i mieć tip-top przygotowane niż dowiedzieć się, że org oszczędził na czymś co potem zaważyło na porzadnym przeprowadzeniu imprezy...

zgadzam się, ale myślę że dobre też jest dorabianie na organizację sprzedażą gadżetów np tak jak to jest na HARPAGANIE (np koszulki)

Witam,

Jako "Ojciec Chrzestny" nazwy Ełckaj Zmarzlina 2010 :-) zapytuję delikatnie kiedy w sieci pojawi się pierwsza informacja o terminie i innych, ważnych szczegółach imprezy. Bo oczywiscie z Grzesiem Witkowskim bardzo chcemy wystartować, a nawet zmieścić się w limicie.

Serdecznie pozdrawiam,

Przemek Wojtkiewicz

http://change.menelgame.pl/change_please/7410919/moja strona aprawdz wiem gupia nazwa ale zobacz pozdro:)