1ALO w niebezpieczeństwie!!!!!

Właśnie po powrocie mamy z wywiadówki w mojej szkole-
Akademickim Liceum Ogólnokształcącym w Gdyni (ORŁOWO) z oburzeniem chciałabym przytoczyć to, czego się właśnie dowiedziałam. Otóż nagle okazuje się, że wspaniały budynek, w którym mieści się wspomniana szkoła, doskonale kojarzony przez wszyskich Gdynian pałacyk jest własnością Zwiąsku Nauczycieli w WARSZAWIE. I własnie WARSZAFKA dała naszej szkole PÓŁ roku na całkowite wyprowadzenie z budynku!!! Jest to rządanie wprost absurdalne, moim zdaniem, jako uczennicy pierwszej klasy. Mam bowiem w tej szkole spędzić jeszcze ponad 2 lata, a przecież nie wiadomo, jaki będzie los jednej z lepszych szkół w trójmieście. Pół roku to bardzo krótki czas na przeprowadzenie tak wielkich zmian- przede wszystkim znalezienie nowego budynku, patrząc na to jeszcze przez pryzmat czekającej uczniów trzecich klas pierwszej edycji nowej matury... Nie wiem co się z nami stanie, z uczniami, nauczycielami całą jednością jaką jest nasza szkoła. Przecież pałacyk wraz z otaczającym go parkiem jest w pewnym sensie symbolem tak jakże już starej i zasłużonej szkoły. W tej formie chciałabym zwrócić uwagę wszystkich na powstały problem a przede wszystkim uczulić na niego wszystkich Gdynian no i oczywiscie władze Gdyni. Proszę o odpowiedź wszystkich zainteresowanych!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 1ALO w niebezpieczeństwie!!!!!

ludzie po co wtrącacie się w sprawy ludzi z jedynki?? co wam to da?? oni walczą o swoją sprawe a wy bezsensownie przeszkadzacie... po co takie prowokacje. nie rozumiem ja ich w pelni popieram !!!
uczennica 6

dorota slusznie postepuje. tu nie ma sensu wiecej sie odzywać wiec idąc jej śladami ja róznież zamilkne na wieki ;*

a czy to jest forum na temat picia wódy?? bo wydaje mi się że nie . wiec od razu na wstepie prosze o zakonczenie tematu. i prosze nie używać cudzych nicków.

podpisywanie czyimś nickiem jest głupie, a czy picie wódy jest mądre?

podpisywanie sie czyims nickiem jest.........delikatnie mowiac glupie,zalosne, zal mi sie........serio............zalo mi po jestes taki glupi/glupia przeciez od nas i tak wszyscy wiedza ze dorota jest ok wiec co ci daje obrazanie jej?

n. tobie nawet bezdomna k**** z dworca by nie dala dupy za 1000zeta a co dopiero ja....

nie wiem czemu wam tak wszystkim zależy na tym zeby wypisywać bzdury. chcielismy poruszyć tu kwestje ratowanai naszej budy. nie udało nam się za bardzo. juz wiecej sie tu nie wypowiadam bo poprostu i tak nic w ten sposób nie zdziałam.. jeśli jeszcze ktoś inteligentny będzie podpisywal sie jako ja to trudno ;/ nie pasuje mi to za bardzo ale przynajmniej wiem ze to nie ja. żegnam;*

wiecie co .. doszlo do czegoś bardzo dziwnego. ludzie robićie sie tak prymitywni ze podpisujecie sie za mnie a to już jest dno ... komentarz wyrzej podpisany dorotka niestety nie jest mój :) przykro mi nie potrafie tak elokwentnie sie wypowiadać. na serio, włazcie na jakieś forum dla niewyzytych czy coś. DOROTKA

A co w tym złego, że lubię się p*********? Skoro jest zapotrzebowanie to puszczam się w parku naszego dworku. Czy to źle skoro ja to naprawdę lubię i mogę zarobić pare zeta? wiele moich koleżanek z IALO robi podobnie to czemu ja też nie miałabym skorzystać?

Świat się kręci wokół damskiej dupy...

Agatazet z Ib tak sie awanturuje ale przecież wszyscy doskonale wiemy ze to najwieksza k****ka z IALO - za puszke piwa obsłuży cie że az milo

brawo!

jestescie naprawde zaskakujaco prymitywni

szkoda ze nie potraficie trzymac sie tematu i zauwazac sensu sprawy, bo taka umiejetnosc jest w zyciu przydatna

krycha- tobie sie najbardziej powinno oberwac, gdyz zaczelas te bezsensowna klotniu, nie masz podstaw aby wypowoiadac sie temat naszej szkoly bo jestes z nia zwiazana w stopniu zerowym! sparwiasz wrazenie jakbys dostapila zaszczytu bycia wzieta przez straszych kolegow na piwo, po raz piewszy sie upilas i myslisz ze w tych sparwach jestes znawca. szukasz awantury, sensacji?to ja ci dam jeszcze jeden powod do darcia ryja- uczniowie alo nie tylko pija, nie tylko pala, ale jeszcze pala trawe.............opisz mi jak wygladala twoja szczeka po takiej dawce bulwersujacych informacji-siegala kolan czy podlogi?

co do reszty to nie chce mi sie komentowac tekstow o lyzeczkowaniu i w********aniu bo to jest zenujace.

i zgadzam sie z "uczennica alo:)"- zaczekajmy na wyniki dzialan dyrktora.

p.s-forum chyba spelnio swoje zadanie-wiemy ze sa ludzie i sa pomysly na ratowanie szkoly-moze czas je zakonczyc bo niewatpliwie niektorym sie nudzi,moze niech rozerwa sie "lyzeczkujac sobie macice'??

czy poprzez samogwałt można stracic błone dziewicza?

Czy w Trójmieście lub okolicach są miejsca, w których tańca erotycznego można się uczyć? Moja własna choreografia hmm... pozostawia dużo do życzenia, a chciałabym coś takiego zatańczyć przed moim facetem ze specjalnej okazji.
Proszę o podpowiedź.

dziewczyny z IALO ile bierzecie za szybki numerek w waszym parku żeby mieć na używki? lubie młode inteligentne dupcie...

a ja słyszałem jeszcze że uczniowie IALO to nie tylko ostro palą w tym swoim parku ale i też sex tam podobno uprawiają...ach ta dzisiejsza mądra młodzież...

Sprawa zamknięta, daliśmy sie sprowokować.

a w********ać mi tu jałopy skończone

zgodzę się z koleżanką nie ma sensu dalszej konwersacji na tym forum....naprawdęniektórzy nie znacie granic..przykro mi narazie

Ola=)<1ALO>

wydaje mi sie ze cel forum zostal zbojkotowany przez niektore wypowiedzi. Nie widze dalszego sensu umieszczania swojego zdania na tym o ile smiesznym,plotkarskim i problemowym forum. na razie