2. All About Freedom

Temat dostępny też na forum: 2. All About Freedom
2. ALL ABOUT FREEDOM FESTIVAL | 2. FESTIWAL WSZYSTKO O WOLNOŚCIFILM | MUZYKA | SZTUKA03-11 LISTOPADA 2008GDAŃSK: KLUB ŻAK | KINO NEPTUN | RATUSZ STAROMIEJSKIIDEA:2. All About Freedom Festival, organizowany przez Europejskie Centrum Solidarności, to interdyscyplinarne wydarzenie kulturalno-artystyczne, którego wiodącym tematem jest problematyka wolności we współczesnym świecie. Strukturę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

KRUSH !!!

odlot, program ambitny, ale scena muzyczna! pięknie i to ECS? nie wierzę

tylko dlaczego w niedzielę...

Dlaczego?

jest ok

w pon mam wolne:D

link

Zapraszamy na www.allaboutfreedom.pl
Tam znajdziecie wszystkie informacje.

poczytaj

chłopcze poczytaj...

tratatata

tydzien temu tu jeszcze nic nie bylo poza info scenie muzycznej, a gdie filmy i inne atrakcje to ani slowem. ale jest. dziekuje.
a ty sie nie miotaj.

miara

wolnosci jest statystyka a ta jest odwrotnie proporcjonalna do projektow eck szkoda kasy a i patroni chyba nie sa ci

No wszystko zawsze szkoda kasy...zawsze można się ukulturalnić w domowym gronie przed TV
co innego instytucja, co innego wartość projektu sama w sobie, dobrze że coś się dzieje na naszej prowincji. Niech się dzieje!

czas się włączyć

po pierwsze przed telewizorem to sobie mozna obejrzeć tvn24, po drugie film został stworzony po to, aby oglądać go w kinie. Na całe szczeście nikt nie mymyślil jeszcze międzynarodowych festiwali filmowych "on line", bo co? Jaka z tego przyjemność. Ja tam chodzę na to, co mnie interesuje, albo myślę, że mnie zaisteresuje. Nie zastanawiam się, czy iść na koncert, bo jest zimno, albo że jest na chełmie i jest daleko, albo czy...? Głupoty wypisujecie i narzekacie. Człowiek umie czytac i pisać, czyta, weryfikuje i dokonuje wyboru.
Życzę dokonywania właściwych
a dj Krush/tenor i większość filmów to wypas,
ale nie dla wszystkich. Dzięki Bogu!

święte słowa

nic dodać nic ująć, do zob na koncercie

jak widzę Czegewarę na plakacie to już wiem, że będzie to

promocja lewackich ideałów,
wolność ma nie tylko kontekst wojna-pokój-dyktatura ale też swoboda decydowania o sobie wg nich wolność to zabrać nam 80% tego co zarobimy, oddać 30% w dopłatach i powiedzieć jeszcze jak i na co mamy je wydać - to właśnie europa - festiwal sponsorowany oczywiście z pieniędzy podatnika -aj waj

o jakiej wolnosci mowimy?

w obecnycych warunkach w Polsce to karykatura i pastisz. A koncerty i filmy ogladam niezaleznie od takich "wolnosciowych" spedow ktore z pojeciem o wolnosci nie maja wiele. Nie maja jej za nic.

promowanie przez ECS

...lewackiego mordercy czyli Che Guevary jest największym przegięciem jakie można sobie wyobrazić - jak dla mnie to tak samo jak promowanie hitlerowskich lub komunistycznych zbrodniarzy - brawo, brawo ECS !!!

CO ZA DEBILNY PLAKAT!!!

GRAFIKA CO GO ZROBIŁ BYM oskarżył o profanacje idei wolności!!!

A propos Che Guevary

Witam, Che Guevara na plakacie to wycinek z fotosu filmowego z dokumentu "Chevolution", który traktuje o marketingowej obsesji zafałszwującej negatywne dokonania Che. Nie jest film gloryfikujący, ale piętnujący generalne uleganie marketingowym chwytom. Proszę też pisać paszkwile do firm odzieżowych, które lansują wizerunek Che na bluzach, koszulkach, etc, które następnie noszą miliony nastolatków na świecie. Cały plakat złożony jest z wycinków fotos filmowych. Festiwal nie jest promocją lewackich poglądów. Pokazujemy filmy, które na wiele sposobów mówią o wolności i znajdują się w międzynarodowym obiegu filmowym. Kryterium doboru była jakość filmów, rozpoznawalność nazwisk twórców na świecie i formalny kunszt. Polecamy wnikliwe zapoznanie się z festiwalowym programem i opisami filmów dostępnymi na stronie www.allaboutfreedom.pl.

zupelnie jak dawni zetesempowcy

cala ta imprezia jest jak parodia na sile i za fundusze ktore trzeba wydac

wolność słowa

Dobrze, że jest to "najpopularniejsze" forum szpetnych-czterdziestoletnich, cicho-ciemnych, nieśmiałych ironistów, małomównych znawców, wybrednych kinomaniaków. KAżdą imprezę musi ktoś zorganizować i dać na nią pieniądze . Solidarność z tego co wiem, to równie kontrowersyjny temat, co che, gorbaczow, czy dalajlama. Zrobiono festiwal, który jest na prawdę pierwszym pretendentem do gdańskiego festiwalu jakie ma każde wieksze miasto. Moze sie nie wszystkim podobac, ale jest.
i jeszcze jedno, byłam wczoraj na Gomorze, ilosć ludzi swiadczy o tym, jakie jest zainteresowanie. Szkoda tylko, że organizator oficjalny nie wymienił autorów projektu, których osobiście nie znam, ale byłam w zeszłym roku i wiem, kto w trojmiescie mógł wymyslic taki program.
szacun, takie kuratorki powinny dostac te nagrode dla młodych twórców, szkoda, że nikt ich nie zgłosił!

Pati Yang - nareszcie

jupi je!!!!!

dlaczego festiwal jest płatny skoro o wolnosci wszystko

to wstep powinien byc wolny.

Źle rozumujesz. Skoro jest o wolności to organizator może wymyślić sobie taką cenę za wstęp jaka mu się spodoba.

Che i wolnośc?

Farsa, że czerwonego zabójcę Che uznaje się za synonim wolności...

Z serii przepisów "jak zrobić imprezę za publiczną kasę"

Weź chodliwy temat, napisz wniosek, znajdź partnera, wydaj kasę. Bez komentarza.

prosze sie nie przejmowac

i dalej robic swoje. trzymam kciuki za powodzenie festiwalu, program jest imponujacy. sztuka ponad podzialami, wolnosc ponad dogmatami!

aha... to taka wolnosc To wszystko wiem

to dlaczego jeszcze nie zrobiłeś jak sądzisz ze to takie proste

Kupię bilet na niedzielę! Info na gg: 11653016

Odkupię

bilet na niedziele tel.661756772

kupię bilet a nawet parę na niedzielę: gg:326631

czy sa jeszcze bilety?

po wpisach widze ze niekoniecznie... tam wejdzie blisko tysiac osob. Czy tyle wie kto to dj krush?
ale dalem ciala

czy są jeszcze bilety?

prosze o odpowiedź...

odp.

t--->
nie ma już biletów.sprzedali wszystkie i wiecej ludzi do klubu nie wejdzie

Kupię dwa bilety

Kupię dwa bilety na niedzielny koncert! Tel: 692-53-44-62

PATI YANG LEPSZA OD KRUSHA!

Koncert był super, parlament zapchany maksymalnie ale warto bylo tam byc. Pati Yang dala czadu, energia i haryzma, ta babka jest super.

Pati była szokująco energetyczna, świetny koncert, ale artystycznie wygrał jednak Krush. Niemniej super impreza!

krush zabił

technicznie, muzycznie.....maaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxx, miałam ochotę płakać jak dziecko, mistrz!!!!

Krush'em all

siwy dym

Inne tematy z forum

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Romantyczna 7-daniowa Kolacja Degustacyjna w Blasku Świec z Muzyką na Żywo (3 odpowiedzi)

Światło świec, muzyka i siedem etapów miłości14 lutego 2026 zapraszamy na wyjątkowy, nastrojowy...

Stefa Liderek x Port Lotniczy Gdańsk im. Lecha Wałęsy (3 odpowiedzi)

To nie będzie zwykłe spotkanie. To będzie start - do nowych decyzji, odwagi, relacji i kierunków,...