22 września - Dzień Bez Samochodu

Tutaj link do strony organizatora Europejskiego Dnia Bez Samochodu. Gdynia jest na liście miast, które biorą udział w tym projekcie, więc jestem ciekaw co wymyślą z tej okazji za "imprezy". Temat zamieszczam, bo jakby nie wziął to jakoś się to łączy z jazdą na rowerku.
http://www.22wrzesien.org
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 22 września - Dzień Bez Samochodu

Z tego co slyszalem, to ZKM przewiduje na ten dzien darmowy przejazd swoimi srodkami lokomocji... Wiecej info na: www.zkmgdynia.pl

z tego co slyszalem to tylko pradojebami !!

a co to pradojeb?

Trolejbus;)

trolejbus = prodajeb trajtol motorynka :>

Poustawiac slupki betonowe na drogach i dzien bez samochodu bedzie koniecznoscia. Na pewno wypali.....................albo beda korki :P:P:PFido

Czemu nie?? Z przyjemnością sama sobie zrobię frajdę i pojadę trajtkiem. Może z jego okien zobaczę coś nowego w mieście, co umknęło mi jeżdżąc samochodem.
Miłego weekendu :))

22 WRZEŚNIA W GDYNI
OTWARCIE TRASY ROWEROWEJ WZDŁUŻ UL. MORSKIEJ

Przejazd rowerowy z okazji oficjalnego otwarcia trasy rowerowej wzdłuż ul. Morskiej. Początek przejazdu: 22 września, godz. 17.00, zbiórka z rowerami na początku ul. Morskiej, przy przystanku autobusowym w kierunku Chylonii na wysokości dworca PKP Gdynia Główna. Każdy uczestnik przejazdu otrzyma bezpłatnie mapę rowerową Gdyni.

Wiecej informacji o 22 wrzesnia na: www.gdynia.pl

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...