27.06 zamknięcie ulic gmina Szemud

Kolejny wyścig rowerowy....
https://www.gfseries.pl/pl/wydarzenia/GFGdynia#edit-group-tab-5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Informacje sa tylko w Gdyni. U nas brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie będą w piątek o 15
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieprawda
https://szemud.pl/aktualnosci/aktualnosci/444-uwaga-utrudnienia-w-ruchu-drogowym-w-dniu-27-czerwca-2021-roku.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A gdzie informacja o objazdach. Znowu jesteśmy więźniami Gdyni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem , że komercyjny organizator imprezy , czyli se group sp. z o.o. płaci mieszkańcom za te utrudnienia ?? Bo jak nie , to niech spadają na drzewo ..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest bezprawie , jak prywatna firma moze blokowac tysiace ludzi w wolna niedziele , zasr*na wladza z gminy szemud na to pozwala
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie mam obowiązku codziennie wchodzić na stronę gminy aby sprawdzać czy są jakieś informacje. Zawsze były poobklejane słupy przy drodze kilka tygodni w przód. Akurat na tę niedziele zaplanowałem sobie od rana objazdówkę po naszych drogach. Nie ma żadnego cwaniaka który mnie zatrzyma i uniemożliwi jazdę samochodem. Jak chcą mnie zatrzymać w domu to niech prywatny organizator wypłaci odszkodowanie. Oj będzie w niedziele gorąco, i to nie za sprawa upałów. Mam strasznego nerwa na to co tutaj się wyprawia,
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

No akurat. Spacerkiem .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś pojawiły się informacje o zamknięciu na tablicach przy DW218
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogowy horror czas zacząć! Kto na to pozwala? Impreza prywatna. Pozamykane publiczne drogi i zangazowana Policja i Staż Pożarna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprzatnie ktos te bidony ktore leza w rowach w koleczkowie ? Moze wojt zrobi sobie druga wycieczke objazdowa skoro pozwala na te smiecenie przez pseudo kolarzy i wezmie ze soba teraz worek na smieci?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzątali od razu po wyścigu. Jechał bus i zbierali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaraz Ci odpisze , cytuje ze strony szemud na fb,

Najlepszym podsumowaniem wycieczki jest obiektywny komentarz operatora kamery:
"Informacja była w Lesoku oraz w na fb podszywającym sie pod organ gminny jako Gmina Szemud. Cóż może Gmina powinna jeszcze rozplakatować wydarzenie ale jakoś żeby rozprowadzać nieprawdziwe informacje wszyscy o wszystkim wiedzą a gdy mowa o źródłach to nagle odwagi brak. Nie chce tu być ani za ani przeciw ale ja byłem z kamerą na tej wycieczce i powiem jedno nieobecni nie mają głosu tyle warte ich krytykanctwo co odwaga skonfrontowania sie. Łatwo oceniać gdy siedzi sie w domu i nie rusza za przeproszeniem tylka i wyraża na tematy o których nie ma sie pojęcia. Te słowa kieruje oczywiście do tych co maja na forach najwięcej do powiedzenia. Tyle w temacie."

hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wojtowy trollu jak lubisz ruszac cztery litery to posprzataj ten bajzel po tych rowerzystach.

hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najwidoczniej po lebkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I znowu nam drogi pozamykają:
https://szemud.pl/aktualnosci/wyscig-kolarski-ironman-utrudnienia-w-ruchu-w-dniu-8-sierpnia-br.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję wywiesić na drzewach obwieszenie, że Ironman będzie miał utrudnienia bo w tym dniu będzie odbywał się normalny ruch na drogach publicznych ... ;-) Żeby nie było , że nie wiedzieli .. ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja sr*m na te ich zakazy i normalnie przejade przez te ich tasmy , najwyzej niech mi milicja mandat wlepi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie czy mogą wlepić mandat jak przejdziesz przez taśmy? Tak naprawdę musieli by wszędzie znak zakaz wjazdu ustawić;d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlasciwie to nie wiem czy jest jakas podstawa prawna do wystawienia mandatu, bo watpliwym dla mnie jest to , ze zamykanie ulicy jest zgodne z prawem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...