2800 zl netto

Ostatnio w Dzienniku Baltyckim podano taka srednia place w pomorskim w handlu i uslugach. Naprawde? to ja chetnie taka prace podejme
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 2800 zl netto

bo do sierdniej dochodza pensje prezesó po np 80 tys i dlatego tak wychodzi, większość tyra za 1600 zł, każdy patrzy by dać jak najmniej pracownikowi

W ogłoszeniach widzę stawki najczęściej 12 zł brutto ale to daje jakieś 1920 zł brutto na miesiąc, a do netto 2800 to jest daleko.
Już wpadłam w kompleksy, że jestem mało zaradna a może i leniwa, że niestety brakuje mi do tego 2800 netto.

U mnie ma 2600-2900 netto i narzeka, zawsze za mało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bo u ciebie to jo nie to co u innych i jeszcze narzekajo, a daj spokój
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie czytałem tego artykułu w DB, ale mam pytanie do tych co czytali. Średnia prawie nic nie mówi, jaka jest mediana zarobków?, zapewne niższa od średniej, mediana powie wam więcej. Czy w danych do badania uwzględniali tylko umowę o pracę na pełny etat? 3000 netto na UoP to zupełnie inna bajka jak 3000 na jakimś podłym dziele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej etaty byly brane pod uwage- ktos ma taka oferte dla mnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...