294 Piotr Buciak namiar

tak jak w temacie:) szukam namiaru na Piotra jakis mail,tel cokolwiek....gonilem za Toba cala noc z wywieszonym jezorem moj nr 293:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 294 Piotr Buciak namiar

Wiem Co to znaczy Stary. Sam lecialem az do mety.
Czester

heheheh dzieki za zrozumienie ...ten facet to terminator przeciagnal mnie na pierwszej petli tak ze na polmetku nie wiedzialem kim jestem ale dzieki niemu mialem duzo czasu zeby odpoczac przed druga 50:)))))

Sorki, ale wczoraj nie czytałem forum :-)

Mój mail to "pbuciak małpa elka kropka pw kropka edu kropka pl". Jeśli jakieś dziewczę się zgłosi to podam i numer telefonu :-)

Niestety muszę przyznać, że nie wiem z kim ja dokładnie szedłem w nocy, bo zwracałem uwagę głównie na las i mapę, a grupka szła za mną. Za to z reguły dobrze pamiętam ludzi z drugiej pętli.

Tu szczególne pozdrowienia dla Bolka (16 lat) który jeszcze na PK12 był w pierwszej dziesiątce, a później zgubił kartę. Prawdziwy pech. Następnym razem będzie lepiej.

Czesc Piotrek!
A wiesz na ktorym miejscu skonczyl ten koles co szedl z nami do 12? Zaliczyl cos jeszcze czy zrezygnowal? Troche go szkoda bo ja tez mialem niezle problemy do 12 ale ta krotka przerwa na 12 okazala sie dla mnie zbawienna i poczulem przyplyw mocy:) Moze i jemu by sie udalo.
Do zobaczenia na jakiejs imrezce
Krzysiek

> A wiesz na ktorym miejscu skonczyl ten koles co szedl z nami do
> 12? Zaliczyl cos jeszcze czy zrezygnowal? Troche go szkoda bo
> ja tez mialem niezle problemy do 12 ale ta krotka przerwa na 12
> okazala sie dla mnie zbawienna i poczulem przyplyw mocy:) Moze
> i jemu by sie udalo.

To właśnie Bolek szedł z nami na drugiej pętli, a ze mną to od 1 km. Jak został na PK12 to potem poszedł sam powoli. Kartę zgubił między PK13 i PK14.

Znalazłem tę kartę Bolesława Pająka- w poniedziałek wyślę ją do organizatorów i jeśli tylko uwzględnia- to bedzie miał zaliczonych 13PK