Może my, rowerzyści z Trójmiasta biorący udział w H27 pojechalibyśmy grupą do Bytowa? Ja z kumplem jadę pociągiem w piątek, szczegóły jeszcze się ustali. Jak coś to dajcie znać tutaj na forum.
Wygląda na to, że jeśli mamy jechać PKP to jest to jedyne połączenie czyli do Kościerzyny, a potem na rowerze z bagażem do Bytowa trzeba będzie jechać... ciekawe ile to km.
> Może my, rowerzyści z Trójmiasta biorący udział w H27
> pojechalibyśmy grupą do Bytowa? Ja z kumplem jadę pociągiem w
> piątek, szczegóły jeszcze się ustali. Jak coś to dajcie znać
> tutaj na forum.
>
jesli zorganizuje sie jakas grupka to mozna by ruszyc do koscierzyny pkp a pozniej rowerkiem 35 km do bytowa, taki maly trening, co wy na to???
Jestem za, tylko o której start z Kościerzyny? 17:01, czy 20:02
Ukraina Revolution USSR, rama: giętka, posrebrzana 28 ½”, widelec alu (ułamany środkowy ząbek), torpedo: DDR – NRD, opony balonówy 700x45, no i oczywiście chromowana kierownica, dzwonek i dynamo
no to postanowione, jesli nei bede musial jechac sam to juz bede zadowolony, tylko zastanawiam sie jak z powrotem, nie chce mi sie tam nocowac, ale wracac to tez moze nie byc przyjemnie(wszak to tylko 35km, ale po calym dniu to moze byc AZ!:))
Z tego co się dowiedziałem od osoby, która mieszka w Bytowie z Kościerzyny do Bytowa jest nieco więcej niż 35 km bo jest to ponad 50 km.
Co do pociągu to nie lepiej od razu pojechać do Gdyni Głównej i stamtąd bezpośrednio do Kościerzyny? Bo o 17.01 to jest pociąg z Gdańska i nim się cofniemy do Gdyni Głównej i tam będzie dopiero przesiadka do pociągu, którym dojedziemy do Kościerzyny (odjazd o 18.35). Dlatego chyba lepiej będzie od razu pojechać do Gdyni na tą 18.35. Zresztą bardziej skłaniam się na wyjazd z Gdyni o godz. 15.35 biorąc pod uwagę późniejszą 50 km wycieczkę z Kościerzyny do Bytowa.
> Z tego co się dowiedziałem od osoby, która mieszka w Bytowie z
> Kościerzyny do Bytowa jest nieco więcej niż 35 km bo jest to
> ponad 50 km.
Witam
Eeeeee, przesadziła ta osoba. Co prawda ja nie z Bytowa a z Gdańska ale w dniach 19-21.03 z kolesiem wybraliśmy się pojeździć po okolicach H'27. Z Kościerzyny do Bytowa przez Korne mój licznik nie wykazał więcej niż 38-40 km.