Ola - opinia (1) to mi smakuje dlatego z przyjemnością zrezygnowałam z gotowania szczególnie... Ola Patrycja - opinia (1) Najgorszy catering z jakiego korzystałam. Posiłki monotonne przygotowane ze... Patrycja Paulina - opinia (1) Owszem tanio ale jakość potraw pozostawia wiele do życzenia. Jedzenie kupione... Paulina
Iga - opinia (1) Cieszę się, że zdecydowałam się na 3 posiłki. Jest taniej i nie generuje się... Iga Olka - opinia (1) Jestem z wami na diecie bezmięsnej już 2 miesiące i czuje że odżyłam.... Olka Magister - opinia (1) Jestem niecały miesiąc na 3 posiłkach, ale do tej pory zdają egzamin.... Magister Matt - opinia (1) Catering ma bardzo dobrą cenę i opcja z 3 posiłkami jest dla mnie bardzo... Matt Ania - opinia (1) Przyznaję, że początkowo to zachęciła mnie cena cateringu. Była naprawdę... Ania Oliwka - opinia (1) Indyk z zielonym curry był bardzo dobry! Sos idealnie przyrządzony, dużo... Oliwka Robert - opinia (1) U mnie mają komplet gwiazdek. Za całokształt. Jedzenie dobre, catering ma... Robert Karolina - opinia (1) Fajnie, że często są kody rabatowe, można zamówić dietę za naprawdę spoko... Karolina Kinga - opinia (1) Makarony wymiatają. Jestem wielka fanką takich dań, więc cieszę się, że... Kinga Marian Jerzy - opinia (1) Babciu, wybacz, ale 3posilki robią najlepsze pierogi ruskie pod słońcem... Marian Jerzy Benia - opinia (1) Wszystko, co robicie z indyka, jest wybitne. Pysznie, zdrowo, bardzo do syta... Benia Robert - opinia (1) W tygodniu jem z Wami 99% posiłków totalnie trafiło w mój gust, nawet... Robert Zuza - opinia (1) Teraz to już sobie innego cateringu nie wyobrażam. Formuła 3 posiłków... Zuza Marek - opinia (1) Bardzo dobre macie pieczywko razowe,które dajecie do śniadań. Genialne. A i... Marek Patrycja - opinia (1) Odkąd Was odkryłam, uważam, że powstaliście specjalnie dla mnie. Serio chyba... Patrycja Lucyna - opinia (1) To jest jedzenie na miarę moich potrzeb. Idealna dieta dla osób, które lubią... Lucyna Witold - opinia (1) Jak ja szanuję ten catering trzy solidne posiłki pełne smaku, dzięki którym... Witold