Magdalena - opinia (1) Nie mam czasu w ciągu dnia na jedzenie kilku posiłków a nie chciałam zapychać... Magdalena Bartek - opinia (1) Dieta z mięskiem jest ekstra! Chilli con carne na wołowinie to był ogień!... Bartek Werka - opinia (1) Porcje z diety medium są naprawdę kozackie, nie ma biedy ;) Nie wiem, kto... Werka
Viola - opinia (1) Dla mnie coś kompletnie nowego 3 posiłki i wydawać by się mogło, że to mało... Viola Barbara - opinia (1) Fajnie, że teraz nie musze stać w kuchni i biegać po ogromne zakupy. Kupuję... Barbara Nikola - opinia (1) Koleżanka mnie namówiła, choć nie wierzyłam, że ten eksperyment się uda.... Nikola Irina - opinia (1) Pieczone pierogi z mięsem ale to była petarda smakowa, wyrzuciło mnie z... Irina Katarzyna - opinia (1) Fajna opcja na smaczne i dobrej jakości jedzenie, ale bez straty milionów... Katarzyna Paulina - opinia (1) Wykupiłam dietę na 30 dni bo historia menu wyglądała zachęcająco, ale to co... Paulina janek - opinia (1) I na takiej diecie to ja mogę być :) Jest różnorodna, posiłki są konkretnych... janek Krzysztof - opinia (1) Proszę o taki catering dożywotnio uwielbiam. Wreszcie ktoś za mnie gotuje... Krzysztof Maria - opinia (1) Dostawa kompletna, zawsze na czas, wszystko świeżutkie i dobrze opisane.... Maria Edek - opinia (1) Oceniam bardzo pozytywnie póki co testuję od 2 tygodni i jak dotąd menu mnie... Edek Grzegorz - opinia (1) Dużo się dzieje w tej diecie ciekawych rzeczy, oczywiście pozytywnie.... Grzegorz Roksana - opinia (1) Ten smalec z białej fasoli to było kompletne zaskoczenie, ale jakie to było... Roksana Olivia - opinia (1) Od kilku dni jestem na diecie 3posiłki. Żyje w ciągłym biegu i niestety... Olivia Beata - opinia (1) Jestem stworzona do tego jedzenia, ta dieta chyba powstawała specjalnie dla... Beata magda - opinia (1) Uczę się diety wegetariańskiej z tym cateringiem. Jeśli mam być szczera to... magda Katarzyna - opinia (1) Wersja wege bardzo OK, ciekawe zamienniki mięsa, odpowiadają mi np. Wasze... Katarzyna Kasia - opinia (1) Smakuje mi jedzenie i na słodko, i wytrawne, nawet polubiłam owsianki dzięki... Kasia