4:13 do Katowic

Temat dostępny też na forum: 4:13 do Katowic
Opinie do filmu: 4:13 do Katowic.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra

nic tu nie trzyma w napięciu, to nie jest film ,to jakiś teledysk.jakość obrazu porażka a najgorsze to te niezsynchronizowane nieliczne efekty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: masakra

Panie Rozczarowany. 4:13 to thiller psychologiczny. Warto pomyśleć gdzie Pan spędza czas wolny. Na filmie? Czy w kinie? Tacy klienci jak Pan dostarczają extremalnych wrażeń obsłudze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do pani kasia 27

nie ma to jak czujne oko pani z obsługi kina. refleks niesamowity, odpowiedź po roku ... superr. ale film to naprawdę lipa , szkoda kasy .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobry

a ja byłem i uważam że przedmówca chyba nie był, film jest dobry i zmusza do myślenia, jest też prawdziwym dreszczowcem, 3D doskonałe kilka ujęć naprawde robiło ogromne wrażenie. efekty 5d rzeczywiscie chyba nawet niepotrzebne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIC

Do myślenia o czym może zmusić coś co trwa 20 minut. Wszyscy wychodzą będąc przygnębionymi. Komentarze jakie slyszalem po wyjściu zupełnie zbierzne z moimi odczuciami , złość na samego siebie , że dałem sie namówić na wydanie tyle kasy za NIC.szkoda ,zapowiadało się nieźle
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17

warto iść!

kto nie doświadczył nigdy 5D warto iść i zobaczyć, 20 minut wykorzystane do maksimum, napięcie jest, w kilku momentach można się przestraszyć a to za pomocą 5D i 3D efektów właśnie. nie jest to kinowe arcydzieło ale na pewno ciekawe, dobrze zrobione i z pomysłem. polecam.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi się podobało

jako pierwszy film tego typu robiony przez polaków wypada nieźle !

mi się podoba ale każdy ma swoje zdanie i co innego go kręci
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piotr

Badziewie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Piotr

"Badziewie" ponieważ Pan Piotr nie zrozumiał fabuły. To przykre, ale prawdziwe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

beznadzieja...

niestety filmik (trwa ok. 20 minut) jest beznadziejny. nudny, fabula idiotyczna, dokladnie 4 aktorow, choc to za duzo powiedziane - jeden aktor, 3 statystow i jeden samochod. NIE WARTO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Franz Kafka (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Franz Kafka . Przeczytaj o filmie.

Skarbek (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skarbek . Przeczytaj o filmie.

Sirât (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Sirât . Przeczytaj o filmie.