4 Dni w Pradze

Temat dostępny też na forum: Społeczność
4 Dni w Pradze
Słuchajcie ludziska właśnie skończyłem po dłuższym czasie zlepiać wyprawę. Jest to na pewno dobry pomysł dla osób którego chcą poznać nowe osoby oraz dla tych, którzy zaczynają robić coś w kierunku podróż. Opcja jest dla ludzi głównie dla z Trójmiasta, Bydzia - Toruń, Poznań, Wrocław(Trasa P-Busa). Przejdźmy do rzeczy. Pierwszy raz w życiu podjąłem się organizacji dla większej liczby osób niż dla tylko paru znajomych więc nie zlinczujcie mnie za pomysł. No dobra. PRAGA o to cel podróży pewnie niejeden z was tam był, ale zapewne jest też druga podobna grupa ludzi, która nie miała tej okazji wybrać się do tego bądź co bądź ciekawego miejsca. Termin wyprawy 25.01.2014 koło 23;40 z Gdańska Polskim Busem, po drodze zatrzymujemy się w Bydzi koło 2;30 następnie mamy Poznań o 5 i na samym końcu przed Pragą - Wrocław w którym znajdziemy się o 8;30. We wcześniej wspomnianej Pradze będziemy około 13. Gdzie zostaniemy wyrzuceni z autobusu po czym udamy się do oddalonego o około 30 minut pieszo vs komunikacja.. hostelu gdzie będziemy rządzić przez 4 dni, a potem.... to już tylko co nam się spodoba, pokrótce integracja i zwiedzanie. Dodam tylko, że wyjazd z Pragi 29.01.2014 o 15;40. co do samej wyprawy dodam, że od Hostelu mamy 10 minut laczkiem do samego centrum miasta, mam od znajomych dwa namiary na dobre i tanie piwo na starówce, zdecydowanym plusem jest to iż o tej porze mało kto tam będzie w porównaniu do lata co da spory komfort jeżeli chodzi o przechadzki. Aktualnie pozostało 7 miejsc, śmiało można brać ze sobą znajomych. W zasadzie wszystko jest już przygotowane i zakupione przeze mnie - udało mi się wynegocjować dobre ceny Tak więc kto zainteresowany proszę do mnie pisać. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zainteresowana

Jaki jest koszt całkowity tej oto wyprawy? Pozdrawiam Karolina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zainteresowana

Proponuje jeszcze wybrac rejs do Wiednia statkiem w celu orzezwienia .
oczyszczenia i bedzie git. Musialam sie zastanowic co to jest Bydzi :-)
Bardzo ladne zdrobnienie.
Ile ta przyjemnosc ma kosztowac?

Re: 4 Dni w Pradze

Proszę o wiecej informacji bo wypad brzmi niezle :)
alicja.ruda.1988@wp.pl

Bartek Kuba :)

Hej wszystko ma wyjść tzn. przejazd busem w dwie strony 3 noclegi w centrum Pragi (oszczędzimy na komunikacji, która jest bardzo droga no i na czasie) opieka "pilota" w mojej osobie . Około 250 zł Przejrzałem wszelkie groupony i wyszło, że ta kwota jest faktycznie świetna. Co o tym myślisz? Na końcu dodam, że kto teraz pojedzie dostanie możliwość wybrania się w podobną podróż do GRUZJI, morze Czarne i inne cuda za podobnie niską kwotę (prawdopodobnie lato), tyle że już nie busem a Wizzair. Spodziewam się fajnej integracji nowych znajomości, ciekawie spędzonego czasu. Wszystko będzie zależeć od nas. Dodam, że będzie jedna niespodzianka

Re: Bartek Kuba :)

Super pomysł szkoda że mi data nie pasuje :(

Re: Bartek Kuba :)

no własnie data !

dojeżdzacie w niedziele, i ani jednego piątku czy soboty na dobrą impreze ;)

Ulana

Gdybyś wiedział/a jaka będzie impreza.

Re: Ulana

Ja nie przecze, że nie będzie imprezy ! Ale jednak piatek i sobota, poza sezonem letnim, to dni w których najwiecej osób imprezuje i sie integruje ;)

W poniedziałki to chyba echo przez klupy przechodzi ;)

Bartek

Podroz do Wiednia przeplyniecie do Pragi pobyt w niej 2dni i powrot
do Wiednia wyszlo mnie ok 300zl z pamiatkami i zakupami spozywczymi.

Ja landrynka lece do Paryza za 78zl w obie strony ,bo mam te sama karte rabatowa co ty ,wiec Gruzja nie jest zadnym wyczynem.

Dobrej zabawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1