5/6
Klub jest naprawdę świetny, korzystam z siłowni + zajęć fitness i jestem naprawdę zadowolona. Panie (nie byłam jeszcze u żadnego z Panów) instruktorki są profesjonalne, miłe a zajęcia bardzo ciekawe. Szczególnie polecam ZUMBĘ z totalnie wykręconą Pania Asią i najbardziej skuteczne z wszystkich BODY SHAPE z Panią Joasią S. - nigdy po żadnych innych ćwiczeniach nie miałam takiego efektu pracy nad własnym ciałem (jest mega rzeźniczką hahaha ale warto) :D jedyne zastrzeżenia jakie mam to braki sprzętu pomocniczego (przy takiej ilości sprzedanych karnetów możnaby zainwestować) i może warto dołożyć trochę więcej samych zajęć (np. na pilatesie zawsze jest full). Co do formy rozliczania to mnie akurat odpowiada, 135pln to świetna cena(w każdym innym miejscu karnety kosztują ok 200pln) więc nawet to stałe zlecenie jest opłacalne, nie wiem jak to jest do końca z opłatą członkowską ale jeżeli nie trzeba jej kupować do każdego karnetu bez umowy po przerwie to myślę, ze taki stan rzeczy jest naprawdę ok. Co do Pań w recepcji to mam swoje ulubione, rozumiem też że kazdy może mieć gorszy dzień więc nie ma co przesadzać:D Klub polecam, porównując do innych w 3mieście jest chyba najlepszy.