Odpowiadasz na:

NIE WIEDZĄ CO TO DOBRA KUCHNIA - rozczarowanie

Byłam tam 3 razy i 3 razy skucha.Kucharz naprawdę nie wie co to hummus. Dostałam papę grudowatą i bardzo słoną, to tak jakby ktoś zmielił w grudy cieciorkę z puszki wraz z zalewą. Brak czosnku,... Byłam tam 3 razy i 3 razy skucha.Kucharz naprawdę nie wie co to hummus. Dostałam papę grudowatą i bardzo słoną, to tak jakby ktoś zmielił w grudy cieciorkę z puszki wraz z zalewą. Brak czosnku, kuminu i tahini. Dodanie kilkunastu ziaren sezamu nie załatwia sprawy. Brak polanej oliwy na hummus. Do tego chlebek pita - kupny, okropny.Jak dla kogoś była to pierwsza przygoda z hummusem to na pewno ostatnia, a szkoda bo to naprawdę pyszna i zdrowa potrawa, ale nie tu. Bułka do sandwicha chyba z Biedronki ze sztucznym barwnikiem karmelem, paskudztwo. Sos do ciasta kupny, ohydny. Może kiedyś Śródmieście to było miejsce wyjątkowe, ale teraz to jedno z gorszych miejsc, gdzie zdarzyło mi się jeść niestety. wystrój niestety nie wystarczy. W Gdyni powstało mnóstwo pubów-barów godnych uwagi, które same pieką pieczywo, podpłomyki, robią pyszny hummus, śniadania, bynajmniej nie na sztucznych i okropnych wyrobach pieczywopodobnych. Śródmieście musi traktować klienta poważnie, a nie jak świnię, która zje byle co, bo głodna. A tak można się tam poczuć, kosztując żarcie, bo jedzenie to to na pewno nie jest. rozwiń

9 lat temu ~Ewelina
  • Wybierz kategorię

  • Polityka prywatności