Odpowiadasz na:

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA KAWY MROZI KREW W ŻYŁACH

Szanowna Obsługo:
-kolbę do parzenia kawy oczyszcza się z wcześniej zaparzonej kawy, gdyż jej pozostałości spowodują gorzki smak następnie parzonej kawy,
-urządzenie do spieniania mleka...
Szanowna Obsługo:
-kolbę do parzenia kawy oczyszcza się z wcześniej zaparzonej kawy, gdyż jej pozostałości spowodują gorzki smak następnie parzonej kawy,
-urządzenie do spieniania mleka myje się po każdym użyciu, w przeciwnym przypadku gromadzą się na nim bakterie, dodatkowo nagromadzona ilość zaschniętego mleka może zatykać urządzenie,
-nie wlewa się pół pojemnika mleka do pienienia, gdyż na pewno całe się nie spieni, natomiast rozleje się, jak w przypadku tej wizyty
-poza tym rozmowa z przybyłą koleżanką może poczekać aż do wyjścia gości,
szkoda by było zaprzepaścić potencjał tej marki, pozdrawiam i powodzenia
rozwiń

13 lat temu ~Agnieszka
  • Wybierz kategorię

  • Polityka prywatności