Odpowiadasz na:

Tym którzy piszą że mrozili kurki chcę zapytać : czy smakowaly ? Bo może mają jeszcze w stanie zagrożonym. Spróbujcie : nie do zjedzenia. Gorzkie jak goryczaki. Natomiast kurki dobrze przechowuje... Tym którzy piszą że mrozili kurki chcę zapytać : czy smakowaly ? Bo może mają jeszcze w stanie zagrożonym. Spróbujcie : nie do zjedzenia. Gorzkie jak goryczaki. Natomiast kurki dobrze przechowuje sie i mrozi oraz dobrze smakują zblanszowane lub tak przetworzone na patelni, jakby zaraz do nich wbijać jajka na jajecznicę. Pasteryzuje się takie smazone kurki w sloiczkach. Natomiast doskonałe smakują mrożone małe borowiki. Trzeba je jedynie osuszyć po umyciu na papierowym ręczniku i w małych porcjach wkładać w woreczki i mrozic w zwykłej zamrażarce. Robiliśmy to w zamrażalniku lodówki podczas pamiętnego roku obfitości borowików. Chyba 3 lata temu. Nigdy wcześniej nie próbowaliśmy tego mrożenie. Ale smakowały naprawdę jak świeże no i były twarde. Faktem jest ze nie miały dużo wody w sobie. Smacznego. rozwiń

1 rok temu ~jaq
  • Polityka prywatności